Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑκόμα μια επιτυχημένη δράση του “Χαρισέ το” και των ΔΙΕΚ Άργους

Ακόμα μια επιτυχημένη δράση του “Χαρισέ το” και των ΔΙΕΚ Άργους

Έπειτα από πρωτοβουλία του κ .Δελλή διευθυντή στα ΔΙΕΚ Άργους και του “Χαρίστε το “ δόθηκαν στις 2/4/2021 στην κ Μαράτση Στέλλα την κ Ιωάννα Ρουμελιώτη και την κ.Γιώτα Κανέλλου τρόφιμα τα οποία συγκεντρώθηκαν από τους σπουδαστές και το προσωπικό του ΔΙΕΚ για να ενισχυθούν 15 οικογένειες .

Οι οικογένειες που έχουν μέλος με αναπηρία είχαν προτεραιότητα . Η ανάγκη για τρόφιμα αυξάνεται καθημερινά δεδομένου των καταστάσεων που επικρατούν ..όλοι μας όμως είμαστε μια αλυσίδα που δεν πρέπει να σπάσει. 

Η ομάδα του “Χαρίστε το” αλλά και όλοι όσοι μας βοηθούν στο έργο αυτό κάνουμε τα αδύνατα δυνατά ώστε να προσφέρουμε εθελοντικά για την βελτίωση της ζωής όσων έχουν την ανάγκη όλων μας. 

Τα τρόφιμα χωρίστηκαν ίσα κατά το δυνατόν και θα δοθούν από τις κοινωνικούς λειτουργούς που συνεργάζονται με το Χαρίστε το. 

Στο σημείο αυτό θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κ.Δελλή διευθυντή του ΔΙΕΚ Άργους και όσους σπουδαστές προσέφεραν τα τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. 

Ευχαριστούμε θερμά και την κ. Γιώτα Κανέλλου κοινωνική λειτουργό για την πολύτιμη βοήθειά της και που φροντίζει να διαφυλάξει τις οικογένειές από κάθε κοινωνικό στιγματισμό. 

Με εκτίμηση 

Μαράτση Στέλλα 

Ιωάννα Ρουμελιώτη

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ