Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΚΤΑΚΤΟΔιασωληνωμένο στην ΜΕΘ και το τρίτο παιδί του χαροκαμένου ζευγαριού που έχασε...

Διασωληνωμένο στην ΜΕΘ και το τρίτο παιδί του χαροκαμένου ζευγαριού που έχασε δύο κοριτσάκια σε δύο χρόνια

Στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών νοσηλεύεται 8χρονο κοριτσάκι μετά από ανακοπή καρδιάς που υπέστη.

Το παιδί νοσηλευόταν στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων όπου εκεί υπέστη ανακοπή. Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του οι γιατροί αποφάσισαν την διασωλήνωση και άμεση διακομιδή του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας στο Ρίο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news νοσηλεύεται σε θεραπευτική υποθερμία και οι γιατροί δίνουν μάχη για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν την κατάσταση.

Τραγική συγκυρία το γεγονός ότι πρόκειται για το τρίτο παιδί της οικογένειας Δασκαλάκη όπου πριν από λίγες ημέρες έχασε αιφνίδια το μικρότερο παιδί της, ένα βρέφος μόλις 6 μηνών, ενώ ακριβώς πριν από 2 χρόνια σαν σήμερα είχε χάσει ακόμη ένα κοριτσάκι, σε ηλικία 3,5 ετών.

Η είδηση έχει παγώσει ολόκληρη την Πάτρα και κυρίως το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον της οικογένειας, που δοκιμάζεται από τη μοίρα.

Αυτές τις δύσκολες ώρες οι ευχές και οι σκέψεις όλων είναι δίπλα στο 8χρονο παιδάκι με την ελπίδα να ξεπεράσει τον κίνδυνο και να γίνει σύντομα καλά.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ