Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΝαύπλιο: Ημέρα υπερηφάνειας και μνήμης η 25η Μαρτίου - Η κατάθεση στεφάνων

Ναύπλιο: Ημέρα υπερηφάνειας και μνήμης η 25η Μαρτίου – Η κατάθεση στεφάνων

Ανήμερα της διπλής γιορτής της 25ης Μαρτίου σήμερα και η εορταστική ημέρα ξεκίνησε με την έπαρση της σημαίας της πόλης του Ναυπλίου από διμοιρία του ΚΕΜΧ.

Στις 10.30 ξεκίνησε η τελετή της επίσημης δοξολογίας που έγινε στο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αργολίδας κ.κ. Νεκταρίου.

Μετά το τέλος της Δοξολογίας εκφωνήθηκε ο πανηγυρικός της ημέρας από τoν φιλόλογο του ΓΕΛ Ερμιονίδας κ. Νικόλαο Μπουμπάρη.

Παρόντες στην δοξολογία οι βουλευτές του νομού Αργολίδας, ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας κ. Γιάννης Μαλτέζος, ο δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Δημήτρης Κωστούρος. οι επικεφαλής των Σωμάτων Ασφαλείας. Περιορισμένος ο αριθμός των παρευρισκομένων αφού αυτό επιβάλλουν οι συνθήκες του κορονοϊού.

Λίγο αργότερα, στις 11.00 αναμένεται συγκέντρωση των επισήμων στο χώρο του ηρώου της πόλης, όπου θα ψαλεί επιμνημόσυνη Δέηση, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των ενδόξων νεκρών , θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων, από τους κ.κ. Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, Βουλευτές Νομού, Ανώτερο Διοικητή Φρουράς Ναυπλίου, (εκπροσωπώντας όλους τους ένστολους), Δήμαρχο Ναυπλιέων, Εκπρόσωπο Αναπήρων και Θυμάτων Πολέμου και τέλος ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

Η ημέρα θα κλείσει με την υποστολή της Σημαίας της πόλης από Διμοιρία του ΚΕΜΧ στις  17.00.

ΦΩΤΟ:  

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ