Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΕνημέρωση των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Δαλαμανάρας Άργους

Ενημέρωση των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Δαλαμανάρας Άργους

6/ΘΕΣΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΑΛΑΜΑΝΑΡΑΣ  03/03/2021
ΠΡΟΣ
Γονείς & Κηδεμόνες Μαθητών
Δημ. Σχολείου Δαλαμανάρας
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αγαπητοί γονείς, σας ενημερώνουμε ότι:
1. Από αύριο 04/03/2021 τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά. Για το λόγο αυτό το σχολείο θα παρέχει στους μαθητές σύγχρονη εκπαίδευση. (Η δια ζώσης εκπαίδευση θα αρχίσει πάλι στις 16/03/2021, εφόσον δεν υπάρξει νεώτερη ανακοίνωση από το Υπουργείο).
2. Η σύγχρονη εκπαίδευση θα παρέχεται στους μαθητές του Δημοτικού σχολείου από 14.10 έως 17.20. Ειδικότερα για του μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Δαλαμανάρας θα παρέχεται σύμφωνα με το πρόγραμμα που ήδη έχει αναρτηθεί στο blog του σχολείου και εφαρμόστηκε για το χρονικό διάστημα 18 Νοεμβρίου – 23 Δεκεμβρίου 2020.
3. Στα προσωπικά σας mail θα σταλούν και πάλι τα link όλων των εκπαιδευτικών, αναλυτικά, στα οποία θα εισέλθετε για να υλοποιηθούν τα μαθήματα.
4. Τα μαθήματα μπορούν να τα παρακολουθήσουν οι μαθητές μέσω Ηλεκτρονικού Υπολογιστή, Τάμπλετ ή κινητού τηλεφώνου. Σημειώνεται ότι η διαδικτυακή παροχή είναι χωρίς χρέωση ανεξάρτητα από τον πάροχο και πάντα σύμφωνα με την ενημέρωση του ΥΠ.ΠΑΙ.Θ.
5. Κατά τη διάρκεια του μαθήματος, απαγορεύεται η βιντεοσκόπηση εκπαιδευτικού και μαθητών καθώς και της διδασκαλίας. Πρόκειται για πράξεις που διώκονται από το νόμο και μάλιστα με πολύ αυστηρή τιμωρία.
6. Παρακαλούνται οι μαθητές, με μέριμνα των γονέων τους, να εισέρχονται στα link όλων των εκπαιδευτικών με τα κανονικά τους ονόματα. Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα γίνονται δεκτοί.
Ο Δ/ΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ