Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΣοκ στο Άργος - Εφυγε από την ζωή ο Κώστας Μανός

Σοκ στο Άργος – Εφυγε από την ζωή ο Κώστας Μανός

Σοκ προκάλεσε στην πόλη του Άργους ο θάνατος του γνωστού σε όλους 65χρονου Κώστα Μανού επιτυχημένου επιχειρηματία και αγαπητού  ανθρώπου .

Ο Κώστας Μανός γεννήθηκε το 1955 στο Άργος, όπου και κατοικούσε. Ηταν παντρεμένος και πατέρας δύο κοριτσιών. Είναι Συνταξιούχος του ΟΑΕΕ. Εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος Άργους για πρώτη φορά στις εκλογές του 1999 με Δήμαρχο το Νικόλαο Κολιγλιάτη. Επανεξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος στις εκλογές του 2014 με επικεφαλής τον Δημήτριο Πλατή.

Είχε διατελέσει Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής, Πρόεδρος Λαϊκής Αγοράς Άργους, Πρόεδρος Φιλαρμονικής Άργους, Πρόεδρος Παιδικού Σταθμού Αγίου Σπυρίδωνα Άργους, Πρόεδρος Κατασκηνώσεων «Φαρμακάς» και Αντιπρόεδρος Δημαρχιακής Επιτροπής.

Επί σειρά ετών ασχολείται με τον αθλητισμό και έχει διατελέσει Πρόεδρος τοπικών ομάδων Ποδοσφαίρου, όπως ο Ολυμπιακός Άργους και ο Απόλλων Άργους. Στις τελευταίες εκλογές ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την δημοτική παράταξη του Τάσου Χειβιδόπουλου χωρίς όμως να καταφέρει να εκλεγεί

Η πιθανή αιτία του θανάτου έχει σχέση με την καρδιά.

Ο Δημήτρης Καμπόσος δήλωσε: Μόλις με πληροφόρησαν πως έφυγε απο τη ζωή ο Κώστας Μανός. Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του και εύχομαι να έχουν δύναμη και κουράγιο να αντιμετωπίσουν τον αδόκητο χαμό του. Ο Κώστας υπήρξε ενεργός πολίτης και ένας  εργατικός άνθρωπος! Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει!”

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ