Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΣπανού Σπυριδούλα: Ευχαριστώ τις υπηρεσίες του Δήμου Άργους - Μυκηνών για τις...

Σπανού Σπυριδούλα: Ευχαριστώ τις υπηρεσίες του Δήμου Άργους – Μυκηνών για τις εργασίες κλαδέματος δέντρων στα σχολεία

Ως Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Άργους – Μυκηνών θα ήθελα να ευχαριστήσω για τη συνεργασία τους συναδέλφους μου στην δημοτική αρχή Αντιδημάρχους που συνεπικουρούν το έργο της Σχολικής Επιτροπής για την πραγματοποίηση εργασιών κλαδέματος δέντρων, καθαρισμών κήπων κλπ.

Συγκεκριμένα τον Αντιδήμαρχο  κ. Πετσέλη Χρήστο για την περιποίηση του πρασίνου (καθαρισμό χορταριών, κλπ) σε αύλειους χώρους σχολείων, τον Αντιδήμαρχο κ. Κρίγγο Δημήτριο για την παροχή μηχανήματος για την περισυλλογή κλαδιών και τον Αντιδήμαρχο κ. Γκαβούνο Νικόλαο για την παροχή ανυψωτικού μηχανήματος για τις προαναφερθείσες εργασίες.

Μεγαλύτερο είναι το ευχαριστώ μας για τους υπαλλήλους του Δήμου Άργους Μυκηνών οι οποίοι με μεγάλη προθυμία ανταποκρίθηκαν και ανταποκρίνονται στην κάλυψη των αναγκών των σχολικών μονάδων για την περιποίηση του πρασίνου. Οι εργασίες δεν σταματούν συνεχίζονται σε όλους τους τομείς, η συνεργασία είναι ένα σημαντικό κομμάτι για την ομαλή λειτουργία των σχολικών μονάδων.

Σπανού Γ. Σπυριδούλα

Πρόεδρος Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Άργους Μυκηνών.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ