Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΚΤΑΚΤΟΕνοικιάστε αυτοκίνητο στις διακοπές σας και ξεγνοιάστε!

Ενοικιάστε αυτοκίνητο στις διακοπές σας και ξεγνοιάστε!

Στις διακοπές σας θέλετε να τα αφήσετε όλα πίσω σας και να χαρείτε τον ήλιο, τους αγαπημένους σας ανθρώπους, τη θάλασσα, το χιόνι, το βουνό. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να μεταφέρετε όλο και λιγότερα άγχη μαζί σας, όπως είναι το που θα παρκάρετε και πως θα συμπεριφέρεστε στο αυτοκίνητό σας στους χωματόδρομους και στα στενά σοκάκια.

Η ενοικίαση αυτοκινήτου σίγουρα σας βγάζει από αυτή τη δύσκολη θέση, ειδικά αν καλυφθείτε και ασφαλιστικά. Μπορείτε να επιλέξετε όποιας κατηγορίας όχημα επιθυμείτε αναλόγως του budget σας. Έτσι οι διακοπές σας θα αποφορτιστούν από την ευθύνη του δικού σας οχήματος, το οποίο θα σας περιμένει με ασφάλεια πίσω στο γκαράζ σας.

Σε πόλεις που έχουν αεροδρόμιο, όπως η Θεσσαλονίκη και τα Ιωάννινα μπορείτε να μεταβείτε αεροπορικώς και από το γραφείο της εταιρείας στο αεροδρόμιο να παραλάβετε αμέσως το όχημα.

Αν προπληρώσετε online μέσα από την ιστοσελίδα www.drive-hellas.com/ τότε θα έχετε έκπτωση και θα μπορείτε να επιλέξετε πριν από μεγάλο χρονικό διάστημα πριν το ταξίδι σας τον τύπο του οχήματος που σας εξυπηρετεί. Από απλό μικρό IX μέχρι βανάκι.

Πρόσθετες παροχές της Drive Hellas, σε ανταγωνιστικό πακέτο

  • Ασφάλεια ατυχήματος
  • Ασφάλεια κλοπής
  • Προσωπική ασφάλεια οχήματος
  • Πρόσθετος οδηγός
  • Παιδικό κάθισμα
  • Αλυσίδες χιονιού
  • Εξελιγμένο σύστημα GPS

Υπό συγκεκριμένες συνθήκες μπορείτε να παραλάβετε και να επιστρέψετε το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο σε διαφορετικό μέρος. Αυτά μπορεί να είναι το λιμάνι, το αεροδρόμιο, τα γραφεία της εταιρείας, συγκεκριμένα καταλύματα. Ακόμα και για κρατήσεις της τελευταίας στιγμής μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 2310 472600 και να έχετε το όχημά σας εντός 10 λεπτών πάντα βάσει διαθεσιμότητας.

Ευχαριστούμε την Drive SA – Car Rental Company για τις παραπάνω πληροφορίες!

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ