Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΔωρεά από τον εφημέριο της παλαιάς πόλης Ρόδου π. Χρήστο Σιάννα με...

Δωρεά από τον εφημέριο της παλαιάς πόλης Ρόδου π. Χρήστο Σιάννα με καταγωγή από το Άργος στον Σύλλογο καρκινοπαθών Αργολίδας

Στην ζωή ένα από τα πράγματα που έχουν μεγάλη αξία είναι η προσφορά και η βοήθεια. Αυτό που έχει σημασία δεν είναι πόσα δίνεις, αλλά πόση αγάπη βάζεις σ’ αυτά που δίνεις.

Κι εμείς δεχθήκαμε πολύ αγάπη πριν λίγες μέρες από τον εφημέριο του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος παλαιάς πόλης Ρόδου π. Χρήστο Σιάννα (με καταγωγή από το ΄Αργος) ο οποίος απέστειλε μεγάλη ποσότητα τροφίμων και ειδών ένδυσης για να διατεθούν στους καρκινοπαθείς-μέλη του συλλόγου μας και ιδιαίτερα στις ευπαθείς οικογένειες.

  Αφού έγινε η παραλαβή και ο διαχωρισμός των ειδών από μέλη του ΔΣ και εθελοντές της  ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, διανεμήθηκαν ήδη σε 95 οικογένειες τρόφιμα και ρούχα.

  Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον πατέρα Χρήστο Σιάννα για την γενναιόδωρη προσφορά του και για την σκέψη του που είναι πάντα κοντά στον  Σύλλογο και στις ανάγκες του.

  Κανένας δεν έγινε ποτέ φτωχός δίνοντας. Και εμείς σαν Σύλλογος, μα κυρίως σαν άνθρωποι πάνω από όλα, χαιρόμαστε πολύ που μπορούμε να γίνουμε, έστω και για λίγο, το ουράνιο τόξο στο σύννεφο κάποιου άλλου.

Σύλλογος καρκινοπαθών και φίλων Ν. Αργολίδας “Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ”

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ