Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΝαύπλιο: Τεστ στους δρόμους για να προληφθεί το "κοκκίνισμα" και το lockdown

Ναύπλιο: Τεστ στους δρόμους για να προληφθεί το “κοκκίνισμα” και το lockdown

Κρίσιμη ημέρα σήμερα για την λήψη απόφασης για σκλήρυνση των lockdown στις κόοκινες περιοχές της Ελλάδος και ίσως όχι μόνο.

Αφορμή η αύξηση των κρουσμάτων που παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες, αλλά και το καμπανάκι που κρούουν οι επιστήμονες που μετρούν την επιβάρυνση στα λύμματα των πόλεων.

Ο κορονοϊός έχει κρούσει το καμπανάκι και σε περιοχές που μέχρι σήμερα δεν είχαν πολύ μεγάλα προβλήματα. Η Αργολίδα είναι μια περιοχή από αυτές. Σήμερα έχουμε κρούσματα σε Ναύπλιο και Άργος. Κλειστά τμήματα σχολείων και παιδικών σταθμών σε Ναύπλιο και Άργος. Ποια θα είναι η συνέχεια όταν η πόλη ειδικά του Ναυπλίου αργοπεθαίνει αφού στηρίζεται στον τουρισμό; Ίσως κανένας δεν γνωρίζει ποιο είναι το κοντινό μέλλον. Πάντως οι εστιάτορες αύριο παραδίδουν τα κλειδιά των επιχειρήσεων τους.

Στην πόλη η γνωστοποίηση ονομάτων – κρουσμάτων και η “υπόγεια” πληροφόρηση έχει αρχίσει να δημιουργεί ένα μικροπανικό στους κατοίκους. Μήπως θα έπρεπε οι υπεύθυνοι να δίνουν μια καλύτερη και συχνή πληροφόρηση ώστε να γνωρίζουμε τι και από ποιους πρέπει να προφυλαχτούμε; 

Οι φωτογραφίες της ανάρτησης από σημερινά τυχαία COVID rapid test σε κεντρικό σημείο της πόλης. Μια προσπάθεια να έχουμε περισσότερα στοιχεία, ώστε να αναλυθεί καλύτερα η σημερινή κατάσταση. Ο Θεός βοηθός…

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ