Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΆργος: Έκοψε την πίτα του παρουσία Καμπόσου ο Διομήδης

Άργος: Έκοψε την πίτα του παρουσία Καμπόσου ο Διομήδης

Οι ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν τον τελευταίο χρόνο δεν επέτρεψαν φέτος η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Διομήδη να είναι η συνηθισμένη μας ανοικτή γιορτή. Ευχή όλων η κατάσταση να εξομαλυνθεί σύντομα και να ανταμώσουμε και πάλι με όλους τους φίλους των Λύκων όπως παλιά.

Με το τέλος της απογευματινής προπόνησης της Παρασκευής, τα μέλη της διοίκησης του Διομήδη και ο δήμαρχος Άργους-Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Παναγιώτη Σχοινοχωρίτη, βρέθηκαν στο κλειστό της Ν. Κίου και αντάλλαξαν ευχές με προπονητές και παίκτες, ενώ τους μετέφεραν και τις ευχές όλων των φίλων της ομάδας.

Πριν την κοπή της πίτας το λόγο πήραν ο πρόεδρος του Διομήδη Βασίλης Λαμπρακάκης (Vassilis Lamprakakis) και ο δήμαρχος Άργους-Μυκηνών οι οποίοι τόνισαν για μια ακόμα φορά την αμέριστη στήριξη τους στην προσπάθεια που καταβάλλουν όλοι, ώστε σε σύντομο χρονικό διάστημα να είναι έτοιμοι να πραγματώσουν τους υψηλούς στόχους που έχει και φέτος η ομάδα.

Διαβεβαίωσαν παίκτες και προπονητές πώς θα είναι διαρκώς δίπλα τους, ώστε αυτοί απερίσκεπτοι να επικεντρωθούν στο έργο τους που δεν είναι άλλο από την πιστή εφαρμογή των προπονητικών πλάνων που έχει χαράξει ο Chalkidis Gio και το προπονητικό επιτελείο της ομάδας.

Πεποίθηση όλων είναι πως με σκληρή και επίμονη δουλειά έχουν όλα τα φόντα και τις δυνατότητες να αποδειχθούν άξιοι συνεχιστές της ένδοξης Ιστορίας του Διομήδη, χαρίζοντας και πάλι σε όλους μας μοναδικές στιγμές υπερηφάνειας!


EXTRA News:

 Πρόστιμο από το Λιμεναρχείο Ναυπλίου για παράνομη αλιευτική δραστηριότητα στον όρμο Καραθώνα Αργολικού Κόλπου

 

 

 Η κουζινομηχανή της μαμάς που μου έλυσε τα χέρια!!!

 

 

 Ισχυρή έκρηξη ισοπέδωσε 4όροφο ξενοδοχείο στην Καστοριά [εικόνες και βίντεο]

 

 

 Κούρεμα και Trimmer, 2 σε 1

 

 

 

 Μουτίδου: Ομαδικό σεξ, ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες και σύζυγοι επί πληρωμή στο θέατρο

 

 

Παρατεταμένο διάστημα καλοκαιρίας έρχεται στη χώρα

 

 

 Κάμερα Ασφαλείας Dome 5MP FHD

 

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ