Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΓΥΝΑΙΚΑΗ κουζινομηχανή της μαμάς που μου έλυσε τα χέρια!!!

Η κουζινομηχανή της μαμάς που μου έλυσε τα χέρια!!!

Πριν από τέσσερα χρόνια, 2 χρόνια όταν έμενα ακόμη στο πατρικό μου σκεφτόμουν τι δώρο να κάνω στην μητέρα μου για τα γενέθλια της και καθώς την έβλεπα να ετοιμάζει τα τσουρέκια για το Πάσχα και να παιδεύεται με την ζύμη σκέφτηκα να ψάξω στο internet να της βρω ένα εξάρτημα για την κουζίνα που θα την βοηθήσει να ετοιμάζει τα τσουρέκια και τα γλυκά που μας φτιάχνει πιο εύκολα, γιατί η μαμά είχε αγάπη για την μαγειρική και την ζαχαροπλαστική.

Έτσι το απόγευμα της ίδιας μέρας άνοιξα τον υπολογιστή μου και έριξα μια ματιά στο ίντερνετ, αλλά  δεν μπορούσα να βρω κάτι και καλό και οικονομικό όταν ξαφνικά έπεσα πάνω σε μια διαφήμιση για μια κουζινομηχανή 3 σε 1 της Berlinger Haus. Έκανα λοιπόν κλικ στην διαφήμιση για να δω λεπτομέρειες και η αλήθεια είναι πως εντυπωσιάστηκα από την πρώτη στιγμή με αυτό που είδα γιατί δεν βρήκα απλά έναν αναδευτήρα για τις ζύμες και τα μείγματα αλλά βρήκα ένα πολυεργαλείο για την κουζίνα του σπιτιού μας,  το οποίο είναι ένα πανίσχυρο μίξερ για να ετοιμάζουμε τα δικά μας σπιτικά smoothies και χυμούς για το πρωινό, μια κρεατομηχανή με την οποία μπορούμε να έχουμε  φρέσκο κιμά άμεσα και εύκολα και φυσικά το δικό μας ζαχαροπλαστείο – αρτοποιείο για να βγάζουμε τσουρέκια ψωμιά κ.α με ελάχιστο κόστος. Αυτό που μου έκανε περισσότερο εντύπωση ήταν ότι είχε φοβερό σχεδιασμό και κατασκευή από ανοξείδωτο ατσάλι και για τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες ήταν πολύ οικονομική. Έτσι χωρίς να το πολυσκεφτώ έκανα άμεσα την αγορά και πήρα το καλύτερο δώρο στην μητέρα μου και φυσικά ενθουσιάστηκε όταν το πήρε στα χέρια της.

ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΟΛΟΦΡΕΣΚΟ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΖΥΜΗ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ!!!

Δύο χρόνια μετά, η κουζινομηχανή δεν έχει πάθει το οτιδήποτε-, δουλεύει το ίδιο όπως την πρώτη μέρα και γευόμαστε ακόμη τα φρέσκα γλυκά της μαμάς έτσι αποφάσισα να αγοράσω και μία για το δικό μου σπίτι. Και είμαι σίγουρη ότι μετά από πολλά πολλά χρόνια, μια κόρη που ίσως αποκτήσω θα μπορεί να το χρησιμοποιεί για να μαγειρεύει όλα όσα θα της μάθω. Σήμερα λοιπόν θα σας μιλήσω αναλυτικά για τη νέα μου κουζινομηχανή της Berlinger Haus. Αποφάσισα με το νέο μου πολυεργαλείο, να απολαμβάνω την διαδικασία της μαγειρικής αλλά και της ζαχαροπλαστικής ακόμα περισσότερο Γι’ αυτό πήρα έναν έξτρα γυάλινο κάδο, για να μπορώ να κάθομαι και να χαζεύω τα ασπράδια να μετατρέπονται σε αφράτες συννεφένιες κορυφές, αλλά και τις ζύμες να στριφογυρίζουν χαρούμενες πάνω στον γάτζο. Έχει άλλη χάρη, άλλη μαγεία όταν βλέπεις τα υλικά να μετατρέπονται μπροστά στα μάτια σου, να αλλάζουν υφές, να αποκτούν σώμα και υπόσταση. Εκτός από αυτό, αποφάσισα η καινούρια μου κουζινομηχανή, να με πάει ένα βήμα παρακάτω να μου λύσει τα χέρια σε πολλά πράγματα αφενός και να με μάθει καινούρια αφετέρου.

Για παράδειγμα δεν είχα προσπαθήσει ποτέ μέχρι τώρα να φτιάξω την δική μου ζύμη και να φτιάξω τα δικά μου τσουρέκια έτσι όπως έκανε η μαμά μου κάθε Πάσχα. Πλέον με την Berlinger Haus μπορώ και φτιάχνω οποιοδήποτε ζύμη θελήσω για την οικογένεια μου χωρίς καθόλου κόπο. Άλλο μεγάλο κεφάλαιο που ανακάλυψα με την κουζινομηχανή – κρεατομηχανή της Berlinger Haus είναι η απόλυτη στην γεύση του να φτιάχνεις τον δικό σου κιμά από οποιοδήποτε κρέας θελήσεις. Εκτός από την νοστιμιά όμως είναι και η ποιότητα δεν υπάρχει σύγκριση στο να έχεις τον δικό σου φρέσκο κιμά έναντι των έτοιμων προσυσκευασμένων. 


Και
τελευταίο και κεφάλαιο της κουζίνας μου που εξέλιξα. Οι λατρεμένοι μου πρωινοί χυμοί και smoothie. Πάντα διαλέγω τους καλύτερους φυσικούς προσυσκεαυασμένους χυμούς, αλλά ποτέ δεν είναι το ίδιο, αν τους έχεις φτιάξει μόνος σου στο δικό σου μπλέντερ. Έτσι με το πανίσχυρο μπλέντερ της κουζινομήχανης Berlinger Haus το πρωινό μου πλέον συνοδεύεται από πεντανόστιμους και υγιεινούς χυμούς!!!

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΟΜΗΧΑΝΗ 3 ΣΕ 1 ΤΗΣ BERLINGER HAUS ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΟΣ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ!!!

 

EXTRA News:

 Ισχυρή έκρηξη ισοπέδωσε 4όροφο ξενοδοχείο στην Καστοριά [εικόνες και βίντεο]

 

 Κατέληξε 15χρονη στη Θήβα – Νοσηλευόταν με κορονοϊό

 

 

Τραγωδία: Μωρό πέθανε μετά τη βάπτισή του – Βρήκαν 110ml νερού στα πνευμόνια του

 

 Κούρεμα και Trimmer, 2 σε 1

 

 

Παρατεταμένο διάστημα καλοκαιρίας έρχεται στη χώρα

 

 

  Κάμερα Ασφαλείας Dome 5MP FHD

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ