Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑργολίδα: Συμβάσεις έργων υπέγραψε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας που είχε και σημαντικές...

Αργολίδα: Συμβάσεις έργων υπέγραψε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας που είχε και σημαντικές συναντήσεις στο Ναύπλιο

Ενδιαφέρουσα συνέντευξη τύπου στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας είχαμε σήμερα Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021, το βράδυ, παρουσία του Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, στην οποία έγινε και η υπογραφή τριών έργων που σχετίζονται με την περιοχή.

Παραβρέθηκαν στην συνέντευξη πλην των δημοσιογράφων, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος, ο Αντιπεριφερειάρχης Πρόνοιας Δημήτρης Σχοινοχωρίτης και ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Γιάννης Μαντζούνης. Επίσης παρόντες ήσαν ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο παπά- Λευτέρης Μίχος, ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΕΚΑΒ Βασίλης Οψιμούλης, ο Διευθυντής του Δ.ΙΕΚ Άργους Φίλιππος Δελής κλπ. Ο περιφερειάρχης συνάντησε επίσης εκπροσώπους του ΚΤΕΛ και πολιτιστικών και πνευματικών φορέων της Αργολίδας.

Μεταξύ άλλων ο περιφερειάρχης κ. Νίκας επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν πλέον τα 15 εκατομμύρια ευρώ για να έρθει πάλι το τρένο σύντομα σε Άργος και Ναύπλιο και τα 20 εκατομμύρια για να φτάσει το Φυσικό Αέριο επίσης σε Άργος και Ναύπλιο. Ο κ. Νίκας τόνισε επίσης την πρόθεση να βοηθήσει η περιφέρεια τον πολιτισμό της Πελοποννήσου στηρίζοντας εκδηλώσεις πολιτισμού και πολιτιστικές προσπάθειες.

Το βίντεο της συνέντευξης σε λίγο… 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ