Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣLIFESTYLEΚαραντίνα στην Κορώνη για την κόρη του πλουσιότερου Έλληνα στον κόσμο!

Καραντίνα στην Κορώνη για την κόρη του πλουσιότερου Έλληνα στον κόσμο!

 Δεν κρύβει την αγάπη της για την Ελλάδα η Αλίνα Καλτσίδη, μοναχοκόρη του 58χρονου, ποντιακής καταγωγής, «βασιλιά του τσιμέντου» Φιλάρετου Καλτσίδη, ιδρυτή του ομίλου Eurocement Group!

Μετά την παγωμένη, ήρεμη και αριστοκρατική Ζυρίχη, όπου μένει μόνιμα, και το glamorous ταξίδι της στη Ρωσία, στο θέρετρο Barvikha στην περιοχή Odintsovsky της περιφέρειας Μόσχας, για να υποδεχτεί το νέο έτος, η Αλίνα με τον σύζυγό της Πάτρικ και τον γιο τους Νικόλα

προσγειώθηκαν πριν από λίγες ημέρες με ιδιωτικό learjet στην Πύλο, καθώς στην Κορώνη βρίσκεται η εξοχική κατοικία – φρούριο του αυτοδημιούργητου πατέρα της, ο οποίος περνά την πανδημία απομονωμένος στον επίγειο παράδεισό του στην Κορώνη, περιοχή που ανήκει στο δίκτυο Natura 2000.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Αλίνα, ξετρελαμένη από την ομορφιά της περιοχής, ανεβάζει stories με την ερημική ιδιωτική παραλία της βίλας, όπου απολαμβάνει τις βόλτες της ντυμένη casual, με ροζ φούτερ και αθλητικά παπούτσια, με τον Ελβετό, πολωνικής καταγωγής σύζυγό της Πάτρiκ Ποπράφσκι, με τον οποίο εξακολουθεί να είναι τρελά ερωτευμένη, με την ίδια ένταση και το ίδιο πάθος όπως όταν πρωτογνωρίστηκαν.

Την ευτυχία τους έχει ολοκληρώσει ο μοναχογιός τους Νικόλας, ο οποίος τρελαίνεται με το κτήμα της βίλας και ειδικά να κυνηγά τις κοτούλες, ενώ ο μεγιστάνας παππούς, όταν δεν παίζει με τον εγγονό του, επιδίδεται σε αγώνες πινγκ πονγκ με τον γαμπρό του στο επιβλητικό μαρμάρινο αίθριο με τα σπάνια μωσαϊκά.

Η Αλίνα Καλτσίδη είχε επισκεφτεί το σπίτι της Κορώνης και το φετινό δύσκολο καλοκαίρι, ενώ τότε συνέχισε τις διακοπές της με τον σύζυγό της και τον γιο της στο συγκρότημα «Four Seasons» του Αστέρα της Βουλιαγμένης.

Το θερινό ανάκτορο του Ρωσοπόντιου μεγιστάνα, που είναι πολύ δεμένος με όλη την οικογένειά του, είναι χτισμένο σε έκταση περίπου 40 στρεμμάτων, δίπλα στο χωριό Βασιλίτσι, κοντά στην Κορώνη.

Πρόκειται για την ειδυλλιακή παραθαλάσσια ιδιοκτησία που ο Καλτσίδης αγόρασε αντί αστρονομικού ποσού από τον διάσημο Αμερικανό αρχιτέκτονα και καλλιτέχνη Κάρολο Σιουπ και ανακατασκεύασε κρατώντας πολλά αρχιτεκτονικά στοιχεία της έπαυλης, όπως το αίθριο και τα υπέροχα αγάλματα που στολίζουν τους κήπους και τις βεράντες, με θέα το απέραντο γαλάζιο.

Στις 30 Αυγούστου 2013 στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία, που έχτισε ο Πόντιος επιχειρηματίας στη μνήμη του πατέρα του Ηλία Καλτσίδη, τελέστηκε ο γάμος της τότε 25χρονης Αλίνας με τον αγαπημένο της Πατρίκ, μεγαλέμπορο χρυσού, κάνοντας τον πατέρα της να πλέει σε πελάγη ευτυχίας, τη χρονιά μάλιστα που το περιοδικό «Forbes» τον κατέταξε στη λίστα του ως τον πλουσιότερο Ελληνα.

https://notospress.gr/

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ