Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΜηχάνημα θερμομέτρησης τοποθετήθηκε στο Γηροκομείο Ναυπλίου

Μηχάνημα θερμομέτρησης τοποθετήθηκε στο Γηροκομείο Ναυπλίου

Οι ηλικιωμένοι,το προσωπικό και το Δ.Σ του ιδρύματος ευχαριστούν τον Δήμαρχο μας κ.Δημήτρη Κωστούρο, την Πρόεδρο του ΔΟΠΠΑΤ κ. Μαρία Ράλλη και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΟΠΠΑΤ για την δωρεά μηχανήματος θερμομέτρησης.

Σε μια εποχή που η πανδημία του νέου κορωνοϊού έχει αλλάξει τα δεδομένα σε όλο τον κόσμο, η συσκευή αυτή βοηθάει στο να κάνει αυτόματη θερμομέτρηση ακριβείας αλλά και αυτόματη καταμέτρηση εισερχομένων και εξερχομένων.

Το συγκεκριμένο μοντέλο Access control από την εταιρεία SUN4TECH μας βοηθάει στην αυτόματη θερμομέτρηση, στην αναγνώριση χρήσης μάσκας όπως επίσης αναγνώριση προσώπου .

Το συγκεκριμένο μοντέλο βοηθάει στο άνοιγμα και κλείσιμο πόρτας εφόσον αυτός που θα χρειαστεί να εισέρθει στο χώρο του ιδρύματος δεν θα έχει υψηλή θερμοκρασία και θα φοράει την μάσκα του ( όταν λέμε υψηλή θερμοκρασία εννοούμε από 37 και πάνω ) έχουμε σκανάρει για αναγνώριση προσώπου μόνο το προσωπικό του ιδρύματος, εφόσον τηρούν τα παραπάνω μέτρα. Καθώς επίσης, μπορεί να στείλει μήνυμα αν δει κάποιον με υψηλή θερμοκρασία η μη χρήση μάσκας όπως και για το ποιος μπήκε μέσα στον χώρο.

Στον εσωτερικό χώρο της εισόδου έχουμε τοποθετήσει συσκευή αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων, στην οποία έχουμε περάσει μόνο του προσωπικού για να μπορεί να εξέλθει από τον χώρο. Το μηχάνημα συμβάλει στα υγειονομικά μέτρα για την προστασία των ηλικιωμένων.

Ο Πρόεδρος
Χρήστος Ζέρβας
Αντιδήμαρχος

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ