Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΠελοπόννησος: Ακόμη 5 συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών

Πελοπόννησος: Ακόμη 5 συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών

Πέντε ακόμη συλλήψεις είχαμε χθες Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020 στην Πελοπόννησο για κατοχή ναρκωτικών. Τα τρία αυτά συμβάντα είναι τα ακόλουθα:

Στο Ναύπλιο συνελήφθη, χθες (21.9.2020) το απόγευμα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) Αργολίδας, 55χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.

Τρεις συλλήψεις είχαμε ακόμη χθες σε συμβάν στη Μεσσήνη. Συνελήφθησαν, το απόγευμα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, δύο 2 ημεδαποί, ηλικίας 25 και 28 ετών, αντίστοιχα και 23χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους 12,5 γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν. Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Τέλος, ακόμη μια σύλληψη έγινε σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας. Συνελλήφθη 43χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε αποθήκη της οικίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους 122,3 γραμμαρίων, ενώ σε αγρόκτημα του καλλιεργούσε 6 δενδρύλλια κάνναβης.
Επιπλέον, σε αποθήκη του αγροκτήματός του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους 113,2 γραμμαρίων.

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ