Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΠαιδιατρικό Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών θα έχει το Γ.Ν. Αργολίδας, Ν.Μ. Άργους

Παιδιατρικό Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών θα έχει το Γ.Ν. Αργολίδας, Ν.Μ. Άργους

Ενεργοποίηση Παιδιατρικού Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών για την «Αντιμετώπιση του Παιδικού τραύματος»

Είμαστε στη ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι στα ΤΕΠ του Γ.Ν. Αργολίδας, Ν.Μ. Άργους έχει αναπτυχθεί τμήμα Αντιμετώπισης του Παιδικού τραύματος.

Το Σωματείο «Αντιμετώπιση του Παιδικού τραύματος», με σκοπό τη βελτίωση της περίθαλψης των τραυματισμένων παιδιών, αποφάσισε να προβεί στη δωρεά του κάτωθι εξοπλισμού προς το Παιδιατρικό Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών της Ν.Μ.Άργους.

Συγκεκριμένα τοποθετήθηκαν:
1. Απινιδωτής του οίκου Innomed Medical and Manufacturing inc. μοντέλο KCA369B. Cardio-Aid 260B biphasic defibrillator with paddies.
2. Μόνιτορ του οίκου EDAN INSTRUMENTS, INC, μοντέλο Μ3Α, για την παρακολούθηση ζωτικών παραμέτρων αναίμακτης πίεσης, οξυμετρίας, καθώς επίσης και τον καρδιακό ρυθμό , ανηλίκων, παίδων και νεογνών, με τροχήλατη βάση.
3. Τροχήλατο νοσηλείας του Ιταλικού εργοστασίου CFS, μοντέλο TORNADO (7010).
4. Τροχήλατο ανάνηψης του Ιταλικού εργοστασίου CFS, μοντέλο TORNADO (7010).
5. Επιτοίχιος διπλός μετασχηματιστής HEINE EN200 με κεφαλή οπτικής ίνας ωτοσκοπίου Κ180 και κεφαλή οφθαλμοσκοπίου Κ180.

Ευχαριστούμε θερμά το Σωματείο «Αντιμετώπιση του Παιδικού τραύματος» και την πρόεδρο του ΔΣ κα Natasha CLIVE- Vrecossis για την πολύτιμη συνεισφορά τους στην προσπάθεια του συστήματος Υγείας στην παροχή της βέλτιστης φροντίδας υγείας στους μικρούς μας ασθενείς.

Η επίσημη παράδοση του τμήματος, δεδομένων των ειδικών συνθηκών, θα γίνει από το Σεπτέμβριο και θα ανακοινωθεί εγκαίρως.
Το τμήμα της Αντιμετώπισης του Παιδικού τραύματος, μαζί με τη Βραχεία Νοσηλεία του παιδιατρικού ΤΕΠ, το Τακτικό Παιδιατρικό Ιατρείο, το ιατρείο Εμβολιασμών καθώς και το Ιατρείο Ελέγχου Παιδικού Βάρους, υποστηρίζουν τους μικρούς μας ασθενείς.

Σύντομα ευελπιστούμε ότι θα είμαστε σε θέση να ενεργοποιήσουμε και την παιδιατρική κλινική της Ν.Μ. Άργους, έτσι ώστε να παρέχεται ολοκληρωμένη φροντίδα στα παιδιά των πολιτών του Νομού Αργολίδας.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ