Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΜε επιτυχίες στο Στίβο για τον Αριστέα Άργους και διακρίσεις στο Διασυλλογικό...

Με επιτυχίες στο Στίβο για τον Αριστέα Άργους και διακρίσεις στο Διασυλλογικό πρωταθλημα Παίδων-Κορασιδων

Οι επιτυχίες στο Στίβο συνεχίζονται για τον Αριστέα Άργους!!!

Στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων που έγινε εχθές Κυριακή 5 Ιουλίου στην Τρίπολη, οι αθλητές του Αριστέα διακρίθηκαν και πάλι, με εξαιρετικές επιδόσεις!!! Στον ακοντισμό ξεχώρισε η Πρωταθλήτρια Ελλάδος 2019 (Κ18), Δήμα Ελένη με βολή 47,65μ που ήταν και η καλύτερη επίδοση σε όλη την Ελλάδα!!! Αυτό δείχνει ότι είναι έτοιμη να υπερασπιστεί τον τίτλο της για μια ακόμη χρονιά, παρ όλες τις αντιξοότητες που έφερε η περίοδος του “κορωνα ιου”.

Ευχόμαστε η ανοδική αυτή πορεία να συνεχιστεί με διακρίσεις και στους αγώνες που ακολουθούν με την Εθνική ομάδα. Στη σφαιροβολία, η Στεγκαρου Ντενισα ,που είναι και αυτή μέλος της Εθνικής ομάδας, πήρε την πρώτη θέση επίσης με βολή 13,16μ.

Αλλά και οι αθλήτριες Σχοινοχωριτη Κατερίνα και Σταυροπούλου Ναταλία έκαναν μία ακόμη εξαιρετική εμφάνιση ενώ ανήκουν σε μικρότερη κατηγορία… Η Σχοινοχωρίτη Κατερίνα πήρε την πρώτη θέση στα 200μ με χρόνο 27″14 και η Σταυροπούλου Ναταλία τη 2η θέση στον ακοντισμό με βολή 34,18μ.

Επίσης την μεγάλη έκπληξη έκανε η ομάδα σκυταλοδρομίας με τις Μπουντούρη Μαρία, Καρυώτη Ισμήνη Γκολφίνου Γεωργία και Σχοινοχωριτη Κατερίνα οι οποίες κατέρριψαν το ρεκόρ του Συλλόγου με επιδοση 54″ με ελπίδες για διακρίσεις στο μέλλον.

Τελος η μικρότερη αθλήτρια του συλλόγου μας Βιτσιου Κατερίνα έλαβε μέρος για πρωτη φορα στα 100 μέτρα με άριστη εμφάνιση. Πολλά Συγχαρητήρια στους αθλητές και στον” ηγέτη – προπονητή” αυτής της Ομάδας κ. Καμποσο Κων/νο, που δε σταματά να προσφέρει στον αγωνιστικό χώρο του Στίβου!!!

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ