Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣLIFESTYLEΒαλίτσες – χειραποσκευές – σακ βουαγιάζ: Στο Bagie βρίσκετε ό,τι επιθυμείτε με...

Βαλίτσες – χειραποσκευές – σακ βουαγιάζ: Στο Bagie βρίσκετε ό,τι επιθυμείτε με ένα κλικ!

Πόσο συχνά σας έχει συμβεί να ετοιμάζεστε για ένα ταξίδι ή τις καλοκαιρινές σας διακοπές και να μην έχετε την κατάλληλη αποσκευή; Επιλέξτε μέσα από την μεγάλη ποικιλία του Bagie μοναδικής ποιότητας αποσκευές από τα μεγαλύτερα brands της αγοράς.


Ξεκινήστε από κλασικές βαλίτσες καμπίνας μεσαίου ή μεγάλου μεγέθους, χειραποσκευή αεροσκάφους για εσάς που ταξιδεύετε συχνά αεροπορικώς και σακ βουαγιάζ για τις μετακινήσεις του weekend.

Βαλίτσα μεγάλου μεγέθους

Οι βαλίτσες μεγάλου μεγέθους έχουν τη χωρητικότητα που χρειάζεστε για να τοποθετήσετε πολλά και διάφορα στις ευρύχωρες θήκες. Από την Titan θα βρείτε βαλίτσες πολυπροπυλένιου από σκληρό υλικό, το οποίο δε φθείρεται και αποτελεί πολύ καλή επιλογή για κάθε μετακίνηση με τρένο, πλοίο, αεροσκάφος. Επιλέξτε από εδώ την Highlight μεγέθους βαλίτσα με κλειδαριά ασφαλείας και πολλά ακόμα χαρακτηριστικά.

Travelite σακ βουαγιάζ και χειραποσκευή

    

Για τις πιο μικρές σας μετακινήσεις ή για εκείνες που μία βαλίτσα δεν φτάνει, επιλέξτε και κάτι συμπληρωματικό για να τακτοποιείτε όλα σας τα προσωπικά αντικείμενα σε επαρκή χώρο. Τα σακ βουαγιάζ και οι χειραποσκευές Travelite είναι οι καλύτερες και οικονομικότερες επιλογές σας τόσο για μία εκδρομή όσο και για ένα υπερατλαντικό ταξίδι.

Το πετρόλ σακ βουαγιάζ έχει πρακτικές θήκες και διάταξη και λαβές που θα σας βολέψουν, ακόμα κι αν την κρατάτε πολλές ώρες. Η γκρι ταξιδιωτική τσάντα από την άλλη έχει στον πυθμένα της σκληρό πάτο για αποθήκευση παπουτσιών, αρκετές τσέπες και βρίσκεται στο κατάλληλο μέγεθος για την χρήση της στις low cost αεροπορικές εταιρείες. Βρείτε την από εδώ.

Αγοράστε τις αποσκευές που θέλετε στην μεγάλη ποικιλία του Bagie!

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ