Τρίτη, 25 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΤο Επιμελητήριο Αργολίδας στηρίζει τα αιτήματα των Λογιστών -...

Το Επιμελητήριο Αργολίδας στηρίζει τα αιτήματα των Λογιστών – Φοροτεχνικών Αργολίδας

Το Επιμελητήριο Αργολίδας δηλώνει την συμπαράστασή του στην αποχή των Λογιστών – Φοροτεχνικών Αργολίδας από οποιασδήποτε ηλεκτρονική υποβολή την Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020 ως εκδήλωση ψηφιακής – ηλεκτρονικής διαμαρτυρίας , για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν διαχρονικά και όχι μόνο λόγω της πανδημίας του COVID-19 .

Όλα αυτά τα χρόνια ο συγκεκριμένος κλάδος αδιαμαρτύρητα δέχτηκε να αναλάβει πλήθος υπηρεσιών και να αντικαταστήσει σε πολλές περιπτώσεις το Δημόσιο , αλλά θα πρέπει να καταλάβουν οι εκάστοτε κυβερνήσεις ότι σε κάθε περίπτωση προέχει ο σεβασμός του επαγγέλματος και κυρίως της ανθρώπινης ύπαρξης .

Θεωρούμε τον κλάδο των Λογιστών – Φοροτεχνικών ως έναν από τους βασικούς παράγοντες της οικονομίας , της ανάπτυξης και της επιχειρηματικότητας και έτσι καλούμε την κυβέρνηση να τους αντιμετωπίσει.
Οι Λογιστές – Φοροτέχνες είναι και αυτοί ΑΝΘΡΩΠΟΙ με ανάγκες και αντοχές και είναι αδιανόητο να τους ζητάνε να βρίσκονται ” νηφάλιοι” στις επάλξεις σε 24ωρη βάση , 365 μέρες το χρόνο .

Ως Επιμελητήριο Αργολίδας στηρίζουμε απόλυτα και στον μέγιστο βαθμό όλα τα αιτήματά τους και δηλώνουμε ότι μαζί με τα Σωματεία μας θα αναλάβουμε πρωτοβουλία για να επέλθει η ομαλότητα και κυρίως η διατήρηση της αξιοπρέπειας στον συγκεκριμένο κλάδο.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΦΩΤΙΟΣ ΔΑΜΟΥΛΟΣ

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ