Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΔωρεά Πει.Φα.Συν σε συνεργασία με τον Φ.Σ.Α στα νοσηλευτικά ιδρύματα του νομού...

Δωρεά Πει.Φα.Συν σε συνεργασία με τον Φ.Σ.Α στα νοσηλευτικά ιδρύματα του νομού Αργολίδας

Την Μεγάλη Πέμπτη, ο Φ. Σ. Αργολίδας εκπροσωπούμενος από την πρόεδρο Κα Αριστέα Κατσουλάκου, τον αντιπρόεδρο Κο Κωνσταντίνο Λεωνίδα και τη γραμματέα κα Χριστίνα Κόλια,

είχε τη χαρά να παραδώσει την ευγενική δωρεά υγειονομικού υλικού του ομίλου Πει.Φα.Συν μαζί με τον εκπρόσωπο του ομίλου κο Πιτερό και τον οδηγό κο Καρούντζο Διονύση, που μετέφερε το υγειονομικό υλικό από την Αθήνα, στα νοσηλευτικά ιδρύματα του νομού μας, στο Άργος παρουσία της διοικήτριας του Γ. Ν. Αργολίδας κας Σαρίδη, στο Ναύπλιο παρουσία του αν. διοικητή του Γ.Ν. Αργολίδας κου Βασιλόπουλου και στα Κ.Υ. Λυγουριού και Κρανιδίου.

Μεγάλη τιμή για εμάς να γίνουμε ο συνδετικός κρίκος επικοινωνίας μεταξύ των διοικητών των νοσοκομείων μας αλλά και των κέντρων υγείας Λυγουριού κου Καμπόσου και Κρανιδίου κου Μουστάκα για να οργανωθεί η όλη αυτή προσπάθεια.

Πολύτιμη και η βοήθεια της νοσηλεύτριας λοιμώξεων και προϊσταμένης χειρουργικής Γ.Ν.Ν κας Ειρήνης Κοΐνη για την καταγραφή των ειδών που χρειάζονται οι γιατροί και οι νοσηλευτές μας που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας στον όμιλο Πει.Φα.Συν. τη συνεταιριστική μας φαρμακαποθήκη που αποδεικνύει ότι στηρίζει όχι μόνο τους συναδέλφους αλλά και το δημόσιο σύστημα υγείας με τη δωρεά αυτή.

Ευχαριστούμε θερμά τον γενικό διευθυντή του ομίλου Πει.Φα.Συν κο Μουχτή, τον πρόεδρο κο Πάνου, την αναπληρώτρια γενική διευθύντρια κα Αλειφέρη καθώς και την διευθύντρια του Συ.Φα.Πελ, του τοπικού παραρτήματος του ομίλου Πει.Φα.Συν κα Γεωργούλια που είναι δίπλα μας όλα αυτά τα χρόνια καθώς και όλο το προσωπικό του Πει.Φα.Συν και του Συ.Φα.Πελ.

Τέλος θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας στους γιατρούς, νοσηλευτές, διασώστες, πληρώματα ΕΚΑΒ και όλο το προσωπικό των νοσοκομείων μας και κέντρων υγείας που δίνουν κάθε μέρα μάχη ενάντια στην πανδημία και όχι μόνο υπερβάλλοντας εαυτόν.

Ευχόμαστε σε όλους καλή Ανάσταση και καλή δύναμη!

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ