Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΝαύπλιο: Πριν λίγο Λιμενικό, Αστυνομία και Πυροσβεστική έδιωξαν κόσμο από την παραλία

Ναύπλιο: Πριν λίγο Λιμενικό, Αστυνομία και Πυροσβεστική έδιωξαν κόσμο από την παραλία

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι γενικά αποδεκτό ότι τα αναγκαία μέτρα για την προστασία μας από τον κορονοϊό στην Ελλάδα τηρούνται. Η κοινωνία ανταποκρίνεται και τα αποτελέσματα είναι σε όλους μας γνωστά. 


Υπάρχουν όμως και οι “εξυπνάκηδες” που παραβαίνουν τις οδηγίες και θέτουν σε κίνδυνο όλους τους υπόλοιπους εμάς. Την τελευταία εβδομάδα μόνο το Λιμεναρχείο Ναυπλίου έχει κάνει 488 έλεγχους και έχει βεβαιώσει 18 παραβάσεις. Φυσικά όλοι αυτοί οι 18 εισέπραξαν  το ανάλογο πρόστιμο.

Σήμερα μάλιστα Σάββατο 11 Απριλίου το βράδυ, με τον θαυμάσιο καιρό, πολλοί ήσαν εκείνοι που βγήκαν βόλτα στην παραλία. Μια ενέργεια που προκάλεσε την άμεσο δράση του ελεγκτικού μηχανισμού του Λιμεναρχείου, της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, που παρενέβησαν άμεσα και έδιωξαν όσους θέλησαν να κάνουν την βολτίτσα τους και να δουν το Μπούρτζι.

Από αύριο Κυριακή είναι βέβαιο, ότι θα ενταθούν οι έλεγχοι στην περιοχή της παραλίας Ναυπλίου, αλλά και στις ακτές των γύρω περιοχών και επίσης είναι βέβαιο ότι σε όσους θα είναι παραβάτες τα πρόστιμα θα μοιράζονται απλόχερα.

Το Λιμεναρχείο Ναυπλίου θα εστιάσει επίσης και στους κολυμβητές, που ο καλός καιρός θα παρασύρει για ένα μπανάκι.

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ