Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣLIFESTYLEΑλλάξτε το σαλόνι σας με κλασικά έπιπλα από την εταιρεία ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ

Αλλάξτε το σαλόνι σας με κλασικά έπιπλα από την εταιρεία ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ

Θέλετε να διαμορφώσετε λίγο διαφορετικά το σαλόνι σας, να κάνετε μία μίνι ανακαίνιση και το γούστο σας είναι το κλασικό; Σας προτείνουμε μερικά από τα πιο ποιοτικά classic έπιπλα της αγοράς από την εταιρεία επίπλων ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ που εδώ και χρόνια είναι πασίγνωστη στους γνώστες του κλασικού, προσφέροντας ακαταμάχητης γοητείας έπιπλα που προσθέτουν αρχοντιά και πολυτέλεια στο κεντρικό μέρος του σπιτιού σας, που είναι το σαλόνι.

 

Τραπεζάκια σαλονιού

 

Τα έπιπλα που είναι κατασκευασμένα από ξύλο έχουν μία φυσική υπεροχή που δίνει φινέτσα στον χώρο. Το coffee table είναι ένα κομμάτι που δένει όλη την περιοχή του σαλονιού. Τα τραπεζάκια σαλονιού, δύο επιπέδων είναι εξ ολοκλήρου κατασκευασμένο από καρυδιά και με παραγγελία σας, μπορεί να γίνει και σε ξύλο κερασιά. Παραγγελίες και περισσότερες λεπτομέρειες από εδώ.

Έπιπλα τηλεόρασης

 

Το έπιπλο τηλεόρασης με πορτάκια και συρτάρι σε καρυδί λούστρο με πατίνα είναι μία κλασική σύνθεση που ακόμα με τον κατάλληλο συνδυασμό μπορεί να μετατρέψει τον χώρο σας σε έναν πολυτελή διαχρονικό χώρο που θα υποδέχεται τους καλεσμένους σας με ένα vintage στυλ και ύφος. Δείτε περισσότερα από εδώ για το πώς μπορείτε να παραγγείλετε το έπιπλο και σε πόσο χρονικό διάστημα θα βρίσκεται σπίτι σας.

Έπιπλα τραπεζαρίας

Αν θέλετε να ανανεώσετε λίγο την τραπεζαρία σας με έπιπλα τραπεζαρίας, δεν χρειάζεται να μπείτε στο μεγάλο έξοδο μιας ολοκληρωμένης τραπεζαρίας σε σετ με καρέκλες, αλλά μπορείτε να επιλέξετε έναν μπουφέ που θα φωτίσει λίγο την ήδη υπάρχουσα τραπεζαρία.

 

Ο μπουφές τραπεζαρίας σε γκρι φινίρισμα με δύο συρτάρια είναι ένα vintage έπιπλο με αποθηκευτικό χώρο και διαχρονικό σχέδιο που θα φέρει έναν πραγματικό αέρα αλλαγής στην εικόνα της τραπεζαρίας.

Περισσότερα κλασικά έπιπλα σαλονιού, θα βρείτε online στο ηλεκτρονικό κατάστημα Cassimatis. Μπορείτε να επικοινωνήσετε και τηλεφωνικά για ιδιαίτερες απαιτήσεις σε διαστάσεις και αποχρώσεις. Δωρεάν αποστολές και ασφάλεια συναλλαγών!

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ