Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΓ.Τσαμαδός: «Για 10η φορά καθαρίσαμε το ίδιο σημείο…!!!»

Γ.Τσαμαδός: «Για 10η φορά καθαρίσαμε το ίδιο σημείο…!!!»

Παρά τις συνεχείς προτροπές-ανακοινώσεις του Δήμου Ερμιονίδας, αποδεικνύεται πως πολλοί είναι αυτοί που δεν συμμορφώνονται και αποθέτουν τα κλαδιά από κλαδέματα σε συγκεκριμένα σημεία σε περιοχές του δήμου.

 

Όπως σημειώνει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Γιάννης Τσαμαδός, από την στιγμή που κάποιοι δεν θέλουν να συμμορφωθούν θα  αρχίσουν τα επιβάλλονται τα πρόστιμα που προβλέπονται στον κανονισμό καθαριότητα του Δήμου Ερμιονίδας.

Η σχετική ανάρτηση του κ.Τσαμαδού:

«Για δέκατη φορά καθαρίζεται το συγκεκριμένο σημείο στην περιοχή του Αγίου Αιμιλιανού. Οι σακούλες περιέχουν προϊόντα κλαδέματος και γκαζόν από τις παρακείμενες βίλλες, που θα μπορούσαν άνετα να διαχειριστούν με φωτιά εφόσον το διάστημα αυτό επιτρέπονται οι φωτιές.

Το ίδιο φαινόμενο παρατηρείται και στην είσοδο της Ερμιόνης και στα Φλάμπουρα και στην Βερβερόντα και σε κατοικημένες περιοχές του Κρανιδίου και του Πορτοχελίου.

Παρά τις συνεχείς εκκλήσεις μας κάποιοι δεν σέβονται τον κόπο του προσωπικού καθαριότητας ούτε την εικόνα του Δήμου μας.

Με λύπη αναφέρω ότι από εδώ και στο εξής θα αναγκαστούμε να εφαρμόσουμε τον κανονισμό καθαριότητας του Δήμου μας και να επιβάλλουμε τα ανάλογα πρόστιμα σε όσους δεν συμμορφώνονται».

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ