Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΚοροναϊός: Μια πρωτοβουλία στο Δρέπανο Αργολίδας για πολλά μπράβο και μίμηση !!!

Κοροναϊός: Μια πρωτοβουλία στο Δρέπανο Αργολίδας για πολλά μπράβο και μίμηση !!!

Δύο πολλοί γνωστοί Άνθρωποι της αυτοδιοίκησης στο Δρέπανο Ναυπλίου πήραν μια πρωτοβουλία που τις κρίσιμες ώρες που περνά η ανθρωπότητα δίνει ελπίδα. Αποφάσισαν να συστήσουν μια εθελοντική ομάδα, που θα συμπαρασταθεί σε όσους βρίσκονται στην κρισιμότερη ομάδα για να νοσήσουν στην περιοχή τους.

Η ιδέα και η απόφαση του Γιώργου και του Σωκράτη πρέπει να αποτελέσουν παραδείγματα για ολόκληρη την Ελλάδα, για ολόκληρο τον κόσμο. Ας τους μιμηθούμε και ας ακολουθήσουμε την πράξη τους.

Αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση:  

Στις δύσκολες στιγμές: Ομάδα αλληλεγγύης για Ίρια, Βιβάρι, Κάντια, Δρέπανο

Στις δύσκολες στιγμές που παίρναμε σαν χώρα οι δύο εκλεγμένοι σύμβουλοι Γεώργιος Μπουζαλάς (Εντυ) και Σωκράτης Δωρής παίρνουμε την πρωτοβουλία να οργανώσουμε μια ομάδα αλληλεγγύης για τα χωριά Δρεπάνου Ιρίων και Βιβαρίου.

Θα οργανωθεί μια ομάδα από εθελοντές που θα βοηθά μεγάλους σε ηλικία ανθρώπους με προβλήματα υγείας ή ανθρώπους που δεν επιτρέπεται ή δεν μπορούν να βγουν από το σπίτι τους να τους παρέχει μετά από τηλεφωνική επικοινωνία τα απαιτούμενα είδη που μπορούν να έχουν ανάγκη. Ψώνια από super market, ψωμί, είδη μαναβικής, φάρμακα κ.λπ

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα τηλεφωνά για να συμμετέχετε στην ομάδα αλληλεγγύης.

Γεώργιος Μπουζαλάς 6948955219

Σωκράτης Δωρής 6977218000

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί το τηλέφωνο που θα μπορεί κάθε κάτοικος της περιοχής να παίρνει για να συντονιστεί ο σχεδιασμός της ομάδας αλληλεγγύη.

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ