Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΟι επαγγελματίες της Ερμιόνης κλείνουν τα καταστήματα τους από αύριο

Οι επαγγελματίες της Ερμιόνης κλείνουν τα καταστήματα τους από αύριο

Σήμερα Παρασκευή 13/03/2020 κατόπιν πρωτοβουλίας ομάδας επαγγελματιών καταστημάτων εστίασης της πόλης μας συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα του Κοινοτικού Συμβουλίου όλοι οι επαγγελματίες με θέμα την πρόληψη και τη λειτουργία των καταστημάτων τους την τρέχουσα περίοδο.

Κατόπιν εκτεταμένης συζήτησης αποφασίστηκε κατά συντριπτική πλειοψηφία για λόγους ατομικής, συλλογικής και κοινωνικής ευθύνης απέναντι στους εργαζόμενους των καταστημάτων, τους πελάτες και συμπολίτες, τα καταστήματα να παραμείνουν κλειστά από αύριο Σάββατο 14/03/2020 έως Δευτέρα 23/03/2020. Πέραν τούτου για τις οποιεσδήποτε νεότερες ενέργειες θα ακολουθηθούν με ευλάβεια οι αποφάσεις της κεντρικής κυβέρνησης. Η απόφαση είναι συλλογική και πέραν τούτου ο κάθε συνάδελφος επαγγελματίας αναλαμβάνει την προσωπική του ευθύνη εάν και εφόσον θέλει να διαφοροποιηθεί.

Με επιθυμία των καταστηματαρχών που συγκεντρώθηκαν το ανωτέρω δελτίο τύπου συντάχθηκε και δημοσιεύεται με ευθύνη του Προέδρου της Κοινότητας Ερμιόνης.

Στην συνάντηση παρευρέθηκε η πλειοψηφία των καταστημάτων εστίασης και ποτών όπου συναποφασίστηκε το κλείσιμο των καταστημάτων μέχρι 23/3 αναλαμβάνοντας έτσι την κοινωνική και εταιρική ευθύνη που αναλογεί σε κάθε σύγχρονο και ευηπόληπτο επαγγελματία. Στην συνάντηση παρευρέθησαν οι Μελλος Γιωργος( Καναθος, Το παραδοσιακό, Εν λευκώ, souvlaki bar) ΑΦΟΙ Σπυραντρεα ( Σπυρανδρεας και Yacht) , Βλαχος Ηλίας ( ο φάρος) , Γανωσης Ιωσηφ( Γανωσης) , Τζιερης Αργυρης ( κάτι ψήνεται) , Τζιερης Αντώνης ( Τζιερης) , Μιζης Αντώνης ( Κάβος), Ματινα Ασλάνη ( κοράλι), Παλυβός Γιωργος( cafe ermioni) , Νίκη Λιόλιου ( cookoida), Οικονομου Γιαννης ( mandraki club), Σταικου Μαρία ( Maria’s ), Χρυσανθόπουλος Βασίλης Μάνος Σταματης( coffee drops ) Γανωσης Αναστασιος( Casa Dei , Cavo Bianco) Δρουγκανης Δημητρης ( Καραβάκι)

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ