Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑΕκδήλωση και Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Π.Ε.Φ.Φ.Ε.Ε. με πολλές βραβεύσεις

Εκδήλωση και Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Π.Ε.Φ.Φ.Ε.Ε. με πολλές βραβεύσεις

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο NJV Athens Plaza Hotel στην Πλ. Συντάγματος, η εκδήλωση της ΠΕΦΦΕΕ (Πανελλήνια Ένωση Φωτοειδησεογράφων, Φωτογράφων και Εικονοληπτών Επικαίρων)για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας.

 

Σε μια πολυτελή αίθουσα έδωσαν την παρουσία τους πάνω από 300 επίσημοι και η εκδήλωση της ένωσης στέφθηκε με επιτυχία, πέρα από κάθε προσδοκία. Μεταξύ των εκλεκτών καλεσμένων, ιδιαίτερη τιμή να παραστούν στην εκδήλωση έκαναν οι :

Η Βουλευτής Α’ Αθηνών του Μέρα25, κα Αγγελική Αδαμοπούλου, η Βουλευτής Ανατολικής Αττικής του Μέρα25 κα Απατζίδη Μαρία, ο Βουλευτής Αργολίδας κ. Ιωάννης Ανδριανός, ο κ. Ισίδωρος Κούβελος Πρόεδρος της Διεθνούς και Ελληνικής Ολυμπιακής Ομοσπονδίας , ο κ. Τέλης Αδαμόπουλος ως εκπρόσωπος της Ελληνικής Ολυμπιακής επιτροπής, η Ελληνίδα Πρωταθλήτρια Σκοποβολής με τις περισσότερες συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες κα Άγη Κασούμη, ο Δήμαρχος Γορτυνίας κ. Ευστάθιος Κούλης,

η Δημοσιογράφος κα Σάγια Τσαουσίδου Διεθνής Αντιπρόεδρος και Πρόεδρος
Ελληνικού Τμήματος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων, η διακεκριμένη δημοσιογράφος κα Ειρήνη Νικολοπούλου, η ιδιοκτήτρια του ενημερωτικού Portal ww.kalimera –arkadia.gr κα Έλλη Αρτοπούλου, ο επίτιμος πρόεδρος της ΕΔΙΠΤ και ιδρυτής της εφημερίδας ‘ΓΟΡΤΥΝΙΑ’ κ. Κων/νος Καλύβας, το περιοδικό φωτογράφος με τον διευθυντή του κ. Τάκη Τζήμα, εκπρόσωποι πρεσβειών, ενώσεων, συλλόγων, νομικοί και σύμβουλοι.

Για την μεγάλη βραδιά σημαντική στήριξη παρείχαν οι επιχειρηματίες κ. Εμμανουήλ Παυλάκης, κ. Γιάννης Μητρόπουλος, ο κ. Ιωάννης Σαμπάνης, κ. Παπούλιας Γεώργιος, κ.α.
Επιστολές λόγω αδυναμίας να παραβρίσκονται στην εκδήλωση απέστειλαν: το γραφείο του Προέδρου της Βουλής, η Αντιπρόεδρος της Βουλής κα Σακοράφα Σοφία, ο Πρόεδρος του ΠΣΑΤ κ. Γιάννης Θεοδωρακόπουλος.

Με την ευκαιρία της εκδήλωσης η Π.Ε.Φ.Φ.Ε.Ε. δια του προέδρου της κ. Κουτρουμάνου Βασίλειου προχώρησε και υπόγραψε σύμφωνα συνεργασίας με τ τον Όμιλο Εξάλειπτρον και με την Ένωση Ευρωπαίων Δημοσιογράφων.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης δόθηκαν πολλές τιμητικές πλακέτες και έπαινοι. Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς ήταν η απονομή της τιμητικής πλακέτας στον συνταξιούχο φωτορεπόρτερ για πάνω από 40 χρόνια κ.  Ιωάννη Βούτο, αλλά και οι απονομές πλακετών προς τους αποβιώσαντες φωτορεπόρτερ Αθανάσιο Μπότση και Δημήτριο Νίτσιο.
Την παρουσίαση της βραδιάς έκαναν για χάρη της ΠΕΦΦΕΕ οι διακεκριμένοι Δημοσιογράφοι, κ. Μποτώνης Διονύσιος (ΕΡΤ) και κα Σπυριδούλα-Ίριδα Σπανέα (Καθημερινή).

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ