Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑπό το Ναύπλιο ξεκινά η πρόεδρος της επιτροπής «ΕΛΛΑΔΑ 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου

Από το Ναύπλιο ξεκινά η πρόεδρος της επιτροπής «ΕΛΛΑΔΑ 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου

Την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου η πρόεδρος της Επιτροπής «ΕΛΛΑΔΑ 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου, ξεκινά από το Ναύπλιο τις επαφές της για τον προγραμματισμό των εορτασμών για τα 200 χρόνια από το 1821.

 

Ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, θα υποδεχτεί την κα Αγγελοπούλου στο Δημαρχείο και θα ακολουθήσει εκδήλωση στη πρώτη Βουλή της Ελλάδας.

Αναμένεται το αναλυτικό πρόγραμμα της επισκέψεως.

 

Το σήμα αποτυπώνει την πολυκύμαντη πορεία του ελληνισμού

Τιμητική χαρακτήρισε την ευκαιρία που του δόθηκε να σχεδιάσει το σήμα των 200 ετών από την Επανάσταση του 1821, ο Γιάννης Χαραλαμπόπουλος, εκ των συνιδρυτών της Beetroot Design Group και επισήμανε ότι αυτό έγινε αφιλοκερδώς, ως χορηγία της Ένωσης Διαφημιστικών Εταιριών Ελλάδος.

Το ότι κοιτάμε στο μέλλον δεν σημαίνει ότι θέλουμε να αποτινάξουμε από επάνω μας το παρελθόν, τόνισε σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα 9.84». Στο πλαίσιο αυτό, εξήγησε πως στόχος ήταν να αγκαλιάσουμε την ιστορία μας, τις διακυμάνσεις με φωτεινές και σκοτεινές περιόδους και το ορόσημο του 1821.

Οι ρίγες σηματοδοτούν την πορεία του ελληνισμού αλλά και την δράση των πολιτών για έναν κοινό στόχο, σημείωσε και εξέφρασε την ελπίδα αυτό να συμβεί και το 2021 ώστε να επανασυστηθούμε στον κόσμο. 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ