Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΆργος: Όσο η κεραία παραμένει στη θέση της το σχολείο θα είναι...

Άργος: Όσο η κεραία παραμένει στη θέση της το σχολείο θα είναι κλειστό… (ΒΙΝΤΕΟ + ΦΩΤΟ)

Η άρνηση του ιδιοκτήτη του ακινήτου στο Άργος επί του οποίου υπάρχει και λειτουργεί κεραία κινητής, να παύσει την λειτουργία της, οδήγησε τον σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του παρακείμενου 3ου Δημοτικού Σχολείου σε δυναμική αντίδραση.

 

Το ΒΙΝΤΕΟ:

 

Σήμερα δεν άφησαν τα παιδιά τους να παρακολουθήσουν μαθήματα. Το σχολείο δεν λειτούργησε. Ταυτόχρονα γίνεται σε βάθος έρευνα για το κατά πόσο υπάρχουν οι προβλεπόμενες άδειες λειτουργίας επί έντεκα χρόνια της συγκεκριμένης κεραίας σε ελάχιστα μέτρα απόσταση από τις σχολικές αίθουσες.

Ο σύλλογος ζητά την βοήθεια όλων των αρχών για την γρήγορη διαλεύκανση της υπόθεσης. Διευθυντής του σχολείου αλλά και ο σύλλογος των Γονέων και Κηδεμόνων πιστεύουν ότι η λειτουργία της κεραίας δεν είναι νόμιμη και επί χρόνια έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα υγείας σε χιλιάδες μαθητές που πέρασαν από το σχολείο, αλλά και στα μέλη του διδακτικού προσωπικού.

Εξυπακούεται ότι όλη αυτή η πίεση έχει σκοπό την επέμβαση του εισαγγελέα, το ξεκαθάρισμα της υπόθεσης και την απομάκρυνση της κεραίας, που τόσα χρόνια “καμουφλαρισμένη” λειτουργεί και εκθέτει τους πάντες σε κίνδυνο σε αυτή την περιοχή της πόλης του Άργους.

ΦΩΤΟ:

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ