Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΝαύπλιο: Ο Στέλιος Κυριακού ρωτάει το δήμαρχο για το “μακελειό”

Ναύπλιο: Ο Στέλιος Κυριακού ρωτάει το δήμαρχο για το “μακελειό”

Δέκα ημέρες πέρασαν από την ημέρα που στο Ναύπλιο υπήρξε ακόμη μια πράξη βαρβαρότητας. Την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020 βρέθηκαν φολιασμένα τρία σκυλιά στο χώρο όπου ο δήμος έχει το αμαξοστάσιο του. Τα σκυλιά αυτά εξυπηρετούνταν από εθελοντές της περιοχής, που τα τάιζαν , τα καθάριζαν , τα περιέθαλπαν και τα πότιζαν χρόνια τώρα..

Ο Δήμος Ναυπλιέων αντέδρασε αμέσως μετά την γνωστοποίηση του γεγονότος και με ανακοίνωση του ενημέρωσε ότι κατέθεσε “μήνυση κατ’ αγνώστων, για το απαράδεκτο γεγονός της δηλητηρίασης αδέσποτων ζώων στις αποθήκες Κανελλόπουλου”.

Σήμερα ο γνωστός φιλόζωος και πρόεδρος της Φιλοζωικής Στέλιος Κυριακού επανήλθε στο θέμα με τα ακόλουθα ερωτήματα προς τον δήμο. Αναφέρει ο κ. Κυριακού:

Μια εβδομάδα πέρασε και ακόμα περιμένω επίσημη ανακοίνωση από τον Δήμο Ναυπλίου για το μακελειό που έλαβε χώρα σε φυλασσόμενο χώρο του Δήμου και είχε θύματα περισσότερα από πέντε ζώα.

Τι ενέργειες κάνατε; Τι έδειξε το καταγραφικό από τις κάμερες που βρίσκονται ακριβώς πάνω από το σημείο που έγινε το μακελειό; 

Έγινε σχετική εξέταση στους υπαλλήλους που παρευρέθηκαν στο σημείο την ώρα του φονικού;

Καταθέσατε μήνυση τελικά; Πήγα να καταθέσω ως μάρτυρας στη μήνυση σας, αλλά δεν την βρήκα.

Υπάρχουν παραιτήσεις υπευθύνων επειδή ο χώρος που φυλάσσεται περιουσία δημοτών είναι εκτεθειμένος στον οποιονδήποτε που έχει κακιές προθέσεις;

Έχετε υποχρέωση να μας ενημερώσετε για τις ενέργειες σας. Εκτός πια αν περιμένετε να ξεχάσουμε και όπως λέει ο λαός “κάθε θαύμα κρατάει τρεις ημέρες”.

Εγώ το μόνο που έχω να σας πω είναι ότι αυτό το “θαύμα” δεν θα κρατήσει μόνο τρεις ημέρες…

 

σχετικό άρθρο Νέα βαρβαρότητα: Άλλα σκυλιά φολιάστηκαν και άλλα εξαφανίστηκαν στο Ναύπλιο… (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ