Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΠολλά τα συμβάντα στο αστυνομικό δελτίο στην Αργολίδα με ναρκωτικά , όπλα,...

Πολλά τα συμβάντα στο αστυνομικό δελτίο στην Αργολίδα με ναρκωτικά , όπλα, άπατες, και κλοπές

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, προχθές (4.2.2020) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 32χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.

Συνελήφθησαν τρία (3) άτομα για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της κλοπής και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος

Συνελήφθη, προχθές (4.2.2020) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, ανήλικος ημεδαπός, γιατί την 3.2.2020 το απόγευμα σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας, διέρρηξε οικία ημεδαπής και αφαίρεσε μία τσάντα, η οποία περιείχε χρήματα και κάρτες τραπεζών. Επιπλέον, για την ίδια υπόθεση, συνελήφθησαν προχθές (4.2.2020) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, ακόμη δύο (2) ημεδαποί, ένας (1) 43χρονος και μία (1) 28χρονη, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, διότι αποπειράθηκαν να κάνουν χρήση των ανωτέρω τραπεζικών καρτών χωρίς όμως να τα καταφέρουν.

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για απόπειρα απάτης

Συνελήφθησαν, προχθές (4.2.2020) το μεσημέρι, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 36χρονη ημεδαπή και 31χρονος αλλοδαπός, γιατί έπεισαν ηλικιωμένη ημεδαπή με τη παράσταση ψευδών γεγονότων ως αληθινών να μεταβεί σε υποκατάστημα τραπέζης προκειμένου να τους δώσει χρήματα, πράξη όμως που δεν ολοκληρώθηκε διότι έγιναν αντιληπτοί. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα

Συνελήφθη, χθες (5.2.2020) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Επιδαύρου Αργολίδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Επιδαύρου, 23χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μαχαίρι με μήκος λάμας -13- εκατοστών, το οποίο κατασχέθηκε.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ