Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΤσακίρογλου και Διαβάτη μίλησαν με το κοινό στο Βουλευτικό Ναυπλίου

Τσακίρογλου και Διαβάτη μίλησαν με το κοινό στο Βουλευτικό Ναυπλίου

Με μεγάλο ενδιαφέρον συνεχίζεται το Φεστιβαλ Κινηματογράφου “Γέφυρες” στο Βουλευτικό Ναυπλίου.

 

Την δεύτερη μέρα έγινε το μάστερ κλας (μάθημα από μεγάλους δασκάλους) με την συμμετοχή του κ.Τσακίρλογλου και της κα Διαβάτη.
Οι δύο μεγάλοι πρωταγωνιστές μίλησαν για την ζωή τους και ακολούθησε συζήτηση με το κοινό που υπέβαλε ερωτήσεις και απορίες.

Ο κ.Τσακίρογλου δήλωσε: “Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, σε αυτό τον υπέροχο τόπο. Ερχόμαστε για να τιμήσουμε αυτό το υπέροχο φεστιβάλ κινηματογράφου που γίνεται εδώ και πρέπει να το στηρίξουμε κι εμείς οι καλλιτέχνες αλλά και η Πολιτεία. Το Ναύπλιο έχει μια σφραγίδα πολιτισμού, μην ξεχνάμε οτι εδώ γεννήθηκε ο Τερζάκης, τον οποίο είχα δάσκαλο.
Εγω συζητώ με το κοινό και βγάζουμε κάποια συμπεράσματα από συζητήσεις, μέσα από το χώρο του κινηματογράφου. Οι “Γέφυρες” είναι μια σημαντική εκδήλωση για την Ελλάδα και ελπίζω να είναι γέφυρες πολιτισμού και ανθρωπιάς.
Ο ελληνικός κινηματογράφος βρίσκεται σε μια σημαντική στιγμή, αξίζει, έχει δώσει σημαντικές παρουσίες ιδιαίτερα με νέους ανθρώπους που έχουν βραβυθεί διεθνώς.

Η κα Διαβάτη, δήλωσε: “Ήταν πάρα πολύ όμορφα, πρέπει να συνεχιστεί αυτό το φεστιβάλ. Θα ήθελα πολύ να ζώ εδω”.

Η υπεύθυνη του Φεστιβάλ κα Πέτρα, ανέφερε: “Για 5η χρονιά είμαστε στο Ναύπλιο. Υπήρχε κόσμος απο την πρώτη ταινία στις 2 το μεσημέρι. Το απόγευμα ήρθαν ο κ.Τσακίρογλου και η κα Διαβάτη, συμμετείχε και το τμήμα Κουτσοποδίου του Λυκείου Ελληνίδων Άργους”.

 

Σήμερα Τετάρτη 22/01/20, 18:30 – 19:30, θα παρουσιασθεί το “Σύγχρονες Αφροδίτες” της Δήμητρας Σταυροπούλου – story board της ταινίας σε κινούμενο σχέδιο, σχετική με την μετεγχειρητική περίοδο της γυναίκας με καρκίνο.

Θα γίνει Ψυχολογική ανάλυση χαρακτήρων και σύντομη παρουσίαση προετοιμασίας της ταινίας.
Ημερίδα: H Επιστήμη της Aισθητικής στον Κινηματογράφο – Επιδιορθωτική ιατρική και η κοσμητολογια εργαλείο ανάπλασης της γυναικείας ψυχοσύνθεσης

Συμμετέχουν: Δρ Μάριος Χριστοφίνης-δερματολόγος, Δρ Άννα Χριστοφίνη- χημικός μικροβιολόγος και ανοσιολόγος, Δρ Βασίλειος Καρούντζος-μαιευτήρας, γυναικολόγος.

Συντονίστρια: Πέτρα Τερζή – σκηνοθέτρια, παραγωγός.

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ