Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΧωρίς κατηγορίαΝαύπλιο: Σε μια όμορφη εκδήλωση έκοψε ο ΣΕΤ την πίτα του στο...

Ναύπλιο: Σε μια όμορφη εκδήλωση έκοψε ο ΣΕΤ την πίτα του στο Τολό

Σε μια όμορφη εκδήλωση στο Τολό σήμερα Κυριακή 19 Ιανουαρίου ο Σύλλογος Επαγγελματιών Τολού έκοψε την πίτα του.

 

Αρκετός κόσμος παραβρέθηκε στην εκδήλωση και μεταξύ αυτών ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος , οι βουλευτές Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός και Γιάννης Γκιόλας, η πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Μαρία Ράλλη, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ Γιώργος Καχριμάνης, ο πρόεδρος της ΕΠΣΑ και περιφερειακός σύμβουλος Βασίλης Σιδέρης. Το Επιμελητήριο εκπροσώπησαν ο πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού Παναγιώτης Ψυχογυιός και ο υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων Θεόδωρος Παπαθανασίου. 

Στο χαιρετισμό του ο πρόεδρος του ΣΕΤ Γιάννης Γεωργιδάκης αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Τολό και στην μακροχρόνια πορεία επίλυσης σοβαρών θεμάτων της περιοχής.

Χαιρετισμό έκαναν επίσης οι δυο παρευρισκόμενοι βουλευτές, ο αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Μαλτέζος, ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος και ο εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Παναγιώτης Ψυχογυιός. Όλοι οι ομιλητές ανταπαντώντας στον κ. Γεωργιδάκη υποσχέθηκαν ότι θα κάνουν ότι είναι δυνατόν για να προχωρήσουν τα έργα που χρειάζονται για τον τόπο. Έργα μάλιστα που δεν αφορούν και θα εξυπηρετήσουν μόνο τους κατοίκους του Τολού, αλλά κύρια θα προσφέρουν υπηρεσίες στις εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες της όμορφης αυτής τουριστικής περιοχής της Αργολίδας.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ