Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΚρίσιμη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Γηροκομείου Ναυπλίου

Κρίσιμη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Γηροκομείου Ναυπλίου

Σύμφωνα με ενημέρωση από το μέλος του Δ.Σ. του Γηροκομείου Ναυπλίου, Μάνο Περράκη, αύριο Πέμπτη 16 Ιανουαρίου, ο πρόεδρος του Ιδρύματος Χρήστος Ζέρβας, έχει συγκαλέσει Διοικητικό Συμβούλιο, όπου θα συζητηθούν το σχέδιο Προϋπολογισμού για το 2020.

 

Εκεί, θα αναλυθούν οι νομικές δυνατότητες χρηματοδότησης του Ιδρύματος από τον Δήμο ή άλλο Νομικό πρόσωπο του Δήμου Ναυπλιέων, που επεξεργάστηκαν οι Χάρης Κατερινάκος και Κώστας Καράπαυλος…

«Θεωρώ ιδιαίτερα κρίσιμη τη συνεδρίαση, για την απαρχή οριστικής λύσης του οικονομικού αδιεξόδου του Γηροκομείου…

Η πρόταση στη συνέχεια θα πάει στο Δήμαρχο, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και τους επικεφαλής των Δημοτικών παρατάξεων, γιατί από αυτούς εξαρτάται, αν θα την αποδεχτούν και θα δημοσιοποιηθεί ώστε όλοι οι πολίτες να ενημερωθούν…

Ενημέρωση, διαφάνεια και κινητοποίηση της κοινωνίας, είναι οι προϋποθέσεις για να τα καταφέρουμε…», σημειώνει ο κ.Περράκης.

 

Από προσφορές ένας μηνιαίος λογαριασμός ρεύματος

Το άλλο μέλος του Δ.Σ. του Γηροκομείου, Κώστας Καράπαυλος, ευχαριστεί αυτούς που προσέφεραν έναν μηνιαίο λογαριασμό ηλεκτρικού ρεύματος.

Αναφέρει, χαρακτηριστικά:

Τις πιο θερμές ευχαριστίες μας στους συμπολίτες μας που ουσιαστικά προσέφεραν έναν ολόκληρο μηνιαίο λογαριασμό ηλεκτρικού ρεύματος του Γηροκομείου.
Οι έναντι αυτές καταβολές έδωσαν μια πολύ μικρή ανάσα και απομάκρυναν χρονικά τον κίνδυνο του αιφνίδιου θανάτου με την διακοπή ηλεκτροδότησης.
Όμως η οφειλή παραμένει εξαιρετικά μεγάλη. Πρέπει να δοθεί λύση.

Αύριο παρουσιάζουμε στο ΔΣ του Γηροκομείου της πόλης μας τις νόμιμες λύσεις χρηματοδότησης του από τον Δήμο.
Και από μεθαύριο ίδωμεν εάν πράγματι υπάρχει η πολιτική βούληση για την διάσωση του Γηροκομείου μας».

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ