Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΚ. Καράπαυλος: "Πρέπει να παύσει το Γηροκομείο Ναυπλίου να παράγει περαιτέρω ελλείμματα"

Κ. Καράπαυλος: “Πρέπει να παύσει το Γηροκομείο Ναυπλίου να παράγει περαιτέρω ελλείμματα”

Σε νέα ανάρτηση για το Γηροκομείο Ναυπλίου, προχώρησε το μέλος του Δ.Σ. και επικεφαλής της παράταξης “Ανάπλι εμπρός!”, Κώστας Καράπαυλος, μετά την ενημέρωση που τους έγινε από την λογίστρια του ιδρύματος.

 

Όπως αναφέρει υπάρχει έτοιμη πρόταση από τον συνδυασμό για να σταματήσει το Γηροκομείο να παράγειε ελλείμματα. Όπως φαίνεται δε, φέρει βαρέως την μορφή από τον πρόεδρο του Δ.Σ., αλλά και τον δήμαρχο Ναυπλιέων, ότι δεν έχει ετοιμάσει τα πρακτικά των πρώτων συνεδριάσεων και όπως τονίζει, αυτά είναι έτοιμα και θα υποβληθούν στην επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ, προς έγκριση!

 

Η ανάρτηση του κ.Καράπαυλου:

Εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ πεταμένα στα προαύλια των σχολείων
Πάνω από ένα εκατομμύριο οφείλει το Γηροκομείο μόνον στον ΕΦΚΑ.
Ισχυριζοντουσαν ότι δεν μπορεί ο Δήμος να επιχορηγησει το Ίδρυμα ενώ τρόποι υπάρχουν πολλοί και μέσα σε 15 μέρες έχουμε δομησει και δέσει και συντάξει την πρότασή μας. Να δούμε λοιπόν τώρα εάν υπάρχει η πολιτική βούληση να κάνουν αυτό που έλεγαν ότι δεν γίνεται και απαγορεύεται. Μέσα στο επόμενο τρίμηνο πρέπει να παύσει το Γηροκομείο να παράγει περαιτέρω ελλείμματα εάν το θελήσουν κόβοντας από σπατάλες, εορτές και απευθείας αναθέσεις

Επί δύο ώρες χθες ακούγαμε την ενημέρωση της λογιστριας. Η λογιστική παρακολούθηση του Γηροκομείου από ότι φαίνεται είναι άριστη αλλά τα προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπίσει το νέο ΔΣ είναι δυσθεώρητα ακόμα και αν λάβουμε την επιχορήγηση
Άμεσα πρέπει να εντοπίσουμε τα ακίνητα που έχουμε στην Αθήνα. Φαίνονται ως κενά τουλάχιστον από το 2012. Κλειδιά δεν έχουμε.

Εξήντα χιλιάδες ευρώ μας αφαίρεσε ο ΕΦΚΑ από τον τραπεζικό λογαριασμό μας που όλα πιστωθηκαν σε προσαυξήσεις και δεν μειώθηκαν οι οφειλομενες κύριες εισφορές
Το 2015 έγινε εκτεταμένος έλεγχος από ελεγκτή του Υπουργείου Οικονομικών. Το πόρισμα παραδόθηκε στην αποκεντρωμενη διοίκηση το 2018 και ακόμα δεν το γνωρίζουμε

Το νέο διοικητικό συμβούλιο έχει όλη την διάθεση να λύσει θέματα.
Όλοι μαζί θα τα λύσουμε, εάν υπάρξει η πολιτική βούληση από αυτούς στους παραδώσατε τον πεπονα και τη μάχαιρα
Το ξεκαθάρισα από την πρώτη στιγμή ότι δεν θα σιωπώ. Οι πολίτες έχουν δικαίωμα να τα μαθαίνουν όλα. Ας μην με πρότειναν αν τα ήθελαν όλα στο σκότος όπως συνέβαινε τριάντα χρόνια τώρα. 

Σε άλλες ειδήσεις, εγώ δεν έχω γράψει τα δύο πρακτικά τα οποία όμως τίθενται για επικύρωση στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο σε λίγες μέρες. Προφανώς είναι γραμμένα.

Ααα ναι. Θα βάζουμε κουτάκια αλουμινίου και θα παίρνουμε ευρώ . Και για αυτό πρωτοπορουμε Δοξαστε μας για αυτό που αλλού γίνεται χρόνια τωρα.

Από την άλλη οι μπλε κάδοι της ανακύκλωσης στους οποίους τοποθετούμε χρήσιμα υλικά που ανακυκλωσαμε γιατί έτσι μας αρέσει και όχι γιατί θα πάρουμε ένα ευρώ, είναι δυσεύρετοι. Και από αυτούς τους λίγους κάδους τα χαρτιά και τα κουτάκια που ανακυκλωσαμε οδηγούνται κατά το μεγαλύτερο μέρος στον παράνομο σκουπιδότοπο της Καραθώνας.

Προσεχώς θα σας πω τα ακριβή έσοδα που είχε τα τελευταία χρόνια το νεκροταφείο μας.
Ναι. Εγώ δεν έγραψα τα πρακτικά, που βεβαίως τα έχω γραμμένα.”

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ