Στο πρωινό με τυριά, με μέλι, με μαρμελάδα, όπως και να φαγωθούν… τρώγονται επίσης φτιάχνοντας σαντουιτσάκια με αλλαντικά!
Υλικά:
1 ποτήρι γιαούρτι
3 κουταλάκια μπέκιν
2 αυγά
1/4 ποτηριού ηλιέλαιο
1 1/2 ποτήρι αλεύρι
1 κουταλάκι αλάτι
Λίγο λάδι για το τηγάνι
Εκτέλεση:
Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε τα αυγά, το γιαούρτι, το μπέκιν, το αλάτι, και το λάδι.
Κοσκινίζουμε το αλεύρι και χτυπάμε λίγο το μείγμα ώστε να έχουμε μία ζύμη πολύ απαλή και μαλακιά.
Ζεσταίνουμε το τηγάνι και περνάμε με λίγο λάδι ή βούτυρο με ένα πινέλο.
Βάζουμε κουταλιές στο τηγάνι πατάμε λίγο γιατί θα φουσκώσουν, βρέχουμε κάθε φορά το κουτάλι για να ξεκολλάει η ζύμη και να μπορούμε να ακουμπάμε τη ζύμη στο τηγάνι.
Τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά για να ψηθούν μέχρι μέσα, γυρίζουμε 1-2 φορές!!!
Τρώγονται ζεστά ή κρύα!
Πότε χτυπάει το τελευταίο κουδούνι στα σχολεία - Τι ισχύει για τις Πανελλαδικές εξετάσεις. Στην…
Πάσχα ήταν και πέρασε! Όμως αρνί έμεινε και σήμερα αναρωτιόμαστε τι θα το κάνουμε. Δύο…
Ξεκινάει από αύριο Τετάρτη 8 Μαΐου το θερινό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων, σύμφωνα με ανακοίνωση…
Την Παρασκευή 10 Μαΐου εορτάζει ο Ιερός Ναός της Ζωοδόχου Πηγής στο Κεφαλάρι Άργους. Την…
Γιορτάζει το πανέμορφο εκκλησάκι του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στην παραλία Καραθώνας στο Ναύπλιο. Την…
Τις δικές τους ευχές, ανήμερα του εορτασμού του πολιούχου της πόλης Αγίου Πέτρου, έστειλαν ο…