Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑΠολλαπλές καταγγελίες ΑΜΕΑ για το κοινωνικό μέρισμα 2019

Πολλαπλές καταγγελίες ΑΜΕΑ για το κοινωνικό μέρισμα 2019

Το ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ για τις πολλαπλές καταγγελίες μελών μας ΑΜΕΑ η γονέων ΑΜΕΑ με πολύ χαμηλό εισόδημα και από μηδενικά έως πολύ χαμηλής αξίας περιουσιακά στοιχεία για το κοινωνικό μέρισμα 2019

Μετά από πολλαπλές καταγγελίες μελών μας ΑΜΕΑ η γονέων ΑΜΕΑ με πολύ χαμηλό εισόδημα και από μηδενικά έως πολύ χαμηλής αξίας περιουσιακά στοιχεία, καθώς και μελών μας μακροχρόνια ανέργων αρχηγών μονογονεϊκών οικογενειών (σε μία Μάλιστα περίπτωση 44 μηνών άνεργη), που συνοδεύονται από την εκτύπωση της απορριπτικής αποφάσεις για το κοινωνικό μέρισμα 2019, το νομικό μας τμήμα άμεσα προέβη σε εκτίμηση της κοινής υπουργικής απόφασης για τη χορήγηση του κοινωνικού μερίσματος 2019 σε συνδυασμό με τα φορολογικά και κοινωνικά χαρακτηριστικά των μελών μας και παρενέβη στην κυβέρνηση ως ακολούθως:

1. Σύμφωνα με την με την κοινή υπουργική απόφαση για τη χορήγηση του κοινωνικού μερίσματος 2019, προβλέπονται σειρά κριτηρίων για τη χορήγηση του κοινωνικού μερίσματος στις κοινωνικές ομάδες με μέλη ΑΜΕΑ, μακροχρόνια και βραχυχρόνια ανέργων με χαμηλό εισόδημα.

2. Όπως προέκυψε από την ανάλυση των φορολογικών και κοινωνικών χαρακτηριστικών των μελών μας, οι απορριπτικές αποφάσεις που έχουν εκδοθεί είναι παράνομες, διότι τα μέλη μας πληρούν όλες τις προϋποθέσεις για τη χορήγηση Σε αυτά του κοινωνικού μερίσματος 2019.

3. Θα πρέπει άμεσα εντός της προθεσμίας για την χορήγηση του κοινωνικού μερίσματος να ελεγχθούν οι αποφάσεις, τόσο των μελών μας, όσο και τον άλλων χιλιάδων δικαιούχων του κοινωνικού μερίσματος, οι οποίοι με όμοιες παράνομες αποφάσεις έχουν αποκλειστεί από αυτό και να τους χορηγηθεί το κοινωνικό μέρισμα.

Κόρινθος 18/12/2019

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ