Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΙ.Μερτύρης: "Ακόμη περιμένω την απάντηση του κ.Γανώση"

Ι.Μερτύρης: “Ακόμη περιμένω την απάντηση του κ.Γανώση”

Ο αντιδήμαρχος Ερμιονίδας Ιωσήφ Μερτύρης, έδωσε στην δημοσιότητα το έγγραφο με το οποίο καλούσε τους τρείς προέδρους των συμβουλίων κοινότητας του Δήμου, να τον πληροφορήσουν για τις ανάγκες τους ενόψει του χριστουγεννιάτικου στολισμού των κοινοτήτων τους.

 

Το έγγραφο έχει ημερομηνία 15/11/2019 και απευθύνεται στους προέδρους των συμβουλίων κοινότητας Ερμιόνης (κ.Ιωσήφ Γανώση), Ηλιοκάστρου (κ.Χρ.Σαλογιάννης) και Θερμησίας (κ.Ηλία Κατσάβελα).

Η τοποθέτηση αυτή του κ.Μερτύρη, έγινε με αφορμή το ζήτημα που έχει προκύψει σχετικά με την συνάντηση που είχε συγκαλέσει ο πρόεδρος της κοινότητας Ερμιόνης, Ιωσήφ Γανώσης, με αντικείμενο προτάσεις για τον χριστουγεννιάτικο στολισμό της Ερμιόνης, όπου δεν παραβρέθηκε ο κ.Μερτύρης. Όπως σημειώνει ο αντιδήμαρχος, ακόμη περιμένει απάντηση στο έγγραφό του, από τον Γανώση.

Αναφέρει σε δήλωσή του σχετικά με το ζήτημα ο κ.Μερτύρης:

Ως Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Ερμιόνης ενδιαφέρθηκα εκτός των άλλων και για τον χριστουγεννιάτικο στολισμό των τριών κοινοτήτων που την απαρτίζουν.

Έστειλα λοιπόν το παρακάτω έγγραφο στους προέδρους το οποίο και σας προσκομίζω να το διαβάσετε.

Αποτέλεσμα αυτής της ενέργειας είναι , μέχρι και σήμερα, να έχουν επικοινωνήσει μαζί μου μόνο οι Πρόεδροι των Κοινοτικών Συμβουλίων Θερμησίας και Ηλιοκάστρου και να παραλαμβάνουν σήμερα και την Τετάρτη τα χριστουγεννιάτικα που χρειάζονται για να συμπληρώσουν τα απαραίτητα για το στολισμό των κοινοτήτων τους.

Επίσης ο Δήμος θα παρέχει  ηλεκτρολόγο , το καλαθοφόρο όχημα και εργατικό προσωπικό όπου αυτοί χρειάζονται .

Δυστυχώς ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Ερμιόνης δεν έχει ακόμα απαντήσει…

Αυτό δε σημαίνει ότι εμείς σαν Δήμος δε θα στολίσουμε την Ερμιόνη όσο μπορούμε καλύτερα και καλαίσθητα όπως της αρμόζει.

Απλά προς ενημέρωση των δημοτών , μπλόγκερς και δημοσιογράφων που χειρίζονται τα ΜΜΕ. Παρακαλείσθε να μην γράφετε ανακρίβειες και να ενημερώνεστε σωστά πριν αναρτάτε αναληθείς ειδήσεις.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΙΩΣΗΦ ΕΛ. ΜΕΡΤΥΡΗΣ”

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ