Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΣτην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “Philoxenia” ο Δήμος Επιδαύρου

Στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “Philoxenia” ο Δήμος Επιδαύρου

Η 35η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού Philoxenia ξεκίνησε σήμερα στην Θεσσαλονίκη, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο και θα διαρκέσει έως την Κυριακή.

 

Στην έκθεση συμμετέχει και ο Δήμος Επιδαύρου, στο περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

«Μετά από 10 χρόνια σε έκθεση τουρισμού!
Μετά από 10 χρόνια η Επίδαυρος προσκαλεί τον κόσμο του τουρισμού να την ανακαλύψει!
Καλή επιτυχία!!!», αναφέρεται σε ανάρτηση του δημάρχου, Τάσου Χρόνη, ο οποίος είναι παρών.

Στόχος της φετινής Philoxenia είναι η περαιτέρω διεθνοποίησή της καθώς την τελευταία τριετία ο σημαντικότερος κλάδος της ελληνικής οικονομίας, ο τουρισμός, παρουσιάζεται μέσα από μια άρτια οργανωμένη και πλήρη έκθεση.

Φέτος η Πολωνία και η Ελλάδα γιορτάζουν την 100η επέτειο από την εδραίωση των διπλωματικών σχέσεων. Για να εορτάσουμε αυτή την μοναδική επέτειο, η Πολωνία συμμετέχει ως τιμώμενη  χώρα στην 35η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού PHILOXENIA 2019.

Στο Πολωνικό Περίπτερο (104) μπορούν οι επισκέπτες να μάθουν περισσότερα για τη χώρα και να εξερευνήσουν τους λόγους που η Πολωνία αναδεικνύεται με τόσο γρήγορους ρυθμούς ως ένας από τους κορυφαίους ταξιδιωτικούς προορισμός για πολλούς ταξιδιώτες και κοσμογυριστές από όλο τον κόσμο. Πέρυσι η Πολωνία γιόρτασε τα 100 χρόνια από την επανάκτηση της  ανεξαρτησίας της: αυτή είναι μια μεγάλη στιγμή για να μάθετε περισσότερα για τη χώρα μας και την χιλιόχρονη νεότερη ιστορίας της, την πλούσια παράδοσή της και τα εντυπωσιακά πολιτιστικά επιτεύγματά της.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ