Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΆργος: Ξεκίνησαν τα "Διομήδεια 2019" με βόλτα με τις άμαξες

Άργος: Ξεκίνησαν τα “Διομήδεια 2019” με βόλτα με τις άμαξες

Ξεκίνησαν σήμερα το απόγευμα οι εκδηλώσεις στο πλαίσιο της “17ης Ιππικής Συνάντησης ΔΙΟΜΗΔΕΙΑ 2019” , στο Άργος, με δωρεάν βόλτα με άμαξες σε μικρούς και μεγάλους.

 

Σε αυτή την γνωριμία με τα άλογα και την βόλτα πήραν μέρος 10 άμαξες, ενω συνολικά 40 αναβάτες και άλογα είναι στο Άργος για να συμμετάσχουν στα “ΔΙΟΜΗΔΕΙΑ”- μια δράση που γίνεται κάθε χρόνο (με εξαίρεση την περσινή χρονιά, λόγω κακοκαιρίας).

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, αύριο Κυριακή 3 Νοεμβρίου, η πορεία με τα άλογα θα ξεκινήσει από το τέλος της οδού Δαναού (Ακρόαμα) στις 10 το πρωί. Η διαδρομή θα συνεχίσει στην οδό Δαναού, στο ύψος του καταστήματος ¨Γερμανός¨ θα στρίψει δεξιά, θα φτάσει στον πρ. Σιδηροδρομικό Σταθμό, θα ανέβει την περιμετρική, θα στρίψει και θα κατέβει την οδό Κορίνθου προς το κέντρο, θα συνεχίσει δεξιά στην οδό Βασ. Κων/νου, θα στρίψει αριστερά στο ύψος του καταστήματος ¨Voi Noi¨, θα περάσει τη λαϊκή αγορά, θα συνεχίσει τη Φείδωνος έως τον πλάτανο, θα στρίψει αριστερά στη Θεάτρου και θα τερματίσει στο τέλος της οδού Δαναού (Ακρόαμα).

Στις 2 το μεσημέρι, θα γίνει Επίδειξη Ιππικής Δεξιοτεχνίας, παρουσίαση των Αλόγων και απονομή αναμνηστικών μεταλλίων.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ