Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣLIFESTYLEH Πανσέληνος Οκτωβρίου είναι ένα από τα πιο "δύσκολα" φεγγάρια της χρονιάς

H Πανσέληνος Οκτωβρίου είναι ένα από τα πιο “δύσκολα” φεγγάρια της χρονιάς

Η Πανσέληνος του Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της ερχόμενης Κυριακής 13/10, από την 20η μοίρα του ζωδίου του Κριού και θα είναι ένα από τα «δύσκολα φεγγάρια» της χρονιάς, ένα φεγγάρι εξελίξεων, αποκαλύψεων, δοκιμασιών το οποίο θα δώσει με τρόπο έντονο τα προειδοποιητικά του σημάδια ότι κάποιες καταστάσεις οδηγούνται σε τέλμα

Όμως όπως αναφέρει το oroskopos.gr, δεν παύει ωστόσο να είναι και μία Πανσέληνος κάθαρσης, η οποία μας δίνει το μήνυμα ότι κάθε τέλος, είναι πάντα και μία νέα αρχή, αλλά και κάθε αρχή προδιαθέτει πρώτα την αποδοχή του τέλους. Τα γεγονότα αυτού του φεγγαριού θα δοκιμάσουν την ψυχολογία μας ή θα μας φέρουν αντιμέτωπους και με το κλείσιμο κεφαλαίων, δεν παύει ωστόσο αυτή την εποχή μέσα από μία περίοδο «κρίσης» και αναταραχής να δίνονται και σπουδαίες ευκαιρίες, τις οποίες οφείλουμε να τις αναγνωρίσουμε και να τις αξιοποιήσουμε στο έπακρο.

Με την Πανσέληνο που πραγματοποιείται στις 13 Οκτωβρίου στον Κριό, κορυφώνονται γεγονότα των οποίων η έναρξη έγινε με τη Νέα Σελήνη που προηγήθηκε στο ζώδιο του Ζυγού στις 28 Σεπτεμβρίου 2019. Μία Πανσέληνος από το ζώδιο του Κριού, στρέφει το ενδιαφέρον μας στο «εγώ» και στο «εμείς» έτσι λοιπόν με αυτό το φεγγάρι, παρατηρούμε ότι οι πιο σημαντικές εξελίξεις που κορυφώνονται τώρα, αφορούν τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών . Σε αυτούς τους τομείς διακρίνουμε ότι τα γεγονότα έρχονται για να αλλάξουν την μορφή που έως τώρα συνδεόμασταν με τους ανθρώπους γύρω μας.

Ποιοι επηρεάζονται άμεσα από την Πανσέληνο Οκτωβρίου 2019

Πάντα όλοι νιώθουμε την επιρροή ενός φεγγαριού, για το λόγο αυτό καλό είναι να διαβάζουμε τις γενικές τάσεις του, ακόμα και αν δεν είμαστε στην λίστα των εκπροσώπων του ζωδιακού που επηρεαζόμαστε άμεσα. Ας μην ξεχνάμε ότι η Πανσέληνος πραγματοποιείται σε ένα τομέα του χάρτη μας.

Ξεκάθαρη και άμεση επιρροή από αυτό το φεγγάρι, δέχονται οι παρορμητικοί Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι που έχουν γεννηθεί στο τέλος του 2ου και αρχές του 3ου δεκαημέρου. Συγκεκριμένα όσοι έχουν Ήλιο – Σελήνη προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 18-22 μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Με λίγα λόγια πιο δύσκολες θα είναι οι συνθήκες με αυτή την Πανσέληνο για όσους έχουν γεννηθεί στα παρακάτω ζώδια και κοντά σε αυτές τις ημερομηνίες : Κριοί 10 Απριλίου, Καρκίνοι 12 Ιουλίου, Ζυγοί 13 Οκτωβρίου, Αιγόκεροι 10 Ιανουαρίου.

Ωστόσο θα υπάρξουν και εκπρόσωποι του ζωδιακού που θα δεχθούν και σημαντικές ευκαιρίες με αυτή την Πανσέληνο και είναι οι : Λέοντες που είναι γεννημένοι κοντά στις 12 Αυγούστου, οι Τοξότες που έχουν γεννηθεί κοντά στις 12 Δεκεμβρίου, Οι Δίδυμοι που έχουν γενέθλια στις 10 Ιουνίου και οι Υδροχόοι που έχουν γεννηθεί κοντά στις 9 Φεβρουαρίου.

Θα κάνω μία σημείωση εδώ, λέγοντας ότι οι Κριοί και οι Ζυγοί που αναφέρονται στους εκπροσώπους του ζωδιακού που θα δεχθούν την δύσκολη επιρροή αυτού του φεγγαριού, θα μπορέσουν εντέλει να γίνουν οι αποδέκτες και μίας νέας ευκαιρίας ή προοπτικής που θα ανοίξει τώρα στη ζωή τους!

Τι πρέπει να προσέξουμε με την Πανσέληνο Οκτωβρίου 2019

Ο Πλούτωνας σε ορθή φορά από το ζώδιο του Αιγόκερω, έχει άμεση συμμετοχή σε αυτό το φεγγάρι, σχηματίζοντας τετράγωνο με τα Φώτα (Ήλιο – Σελήνη), δίνοντας έναν χαρακτήρα «Πλουτώνιο» τόσο στα γεγονότα, όσο και στις ανθρώπινες συμπεριφορές. Τι σημαίνει όμως αυτό; Τι θα δούμε εντέλει με αυτή την Πανσέληνο;

Μοιραίες , καταλυτικές και επίπονες εξελίξεις και οριστικές λήξεις στις ανθρώπινες σχέσεις και συνεργασίες.
Αποκαλύψεις μυστικών ή και Σκανδάλων
Απώλειες κάθε είδους (προσοχή σε οικονομικές και αισθηματικές επενδύσεις δεδομένου ότι και η Αφροδίτη θα είναι σε αντίθεση με Ουρανό)
Βία, Επιθετικότητα, θυματοποίηση, κακοποίηση, εκμετάλλευση. Οι λέξεις αυτές είναι σκληρές και μπορεί να σου φανούν και γενικές σημαντικό είναι όμως αυτό το διάστημα να μην εκθέτεις τον εαυτό σου σε κάθε μορφή κινδύνου.
Κλονισμός εμπιστοσύνης σε ανθρώπινες σχέσεις, αίσθημα μοναξιάς, απόρριψης ή εγκατάλειψης.
Φόβοι, Εμμονές, Ενοχές, Πάθη, Λάθη και … τα αρνητικά ένστικτα αναβλύζουν και … καταστρέφουν με κάθε τρόπο!
Ψυχολογικός αναβρασμός και ψυχολογικές δοκιμασίες
Οι ανθρώπινες συμπεριφορές θα χαρακτηρίζονται από σκληρότητα, επιθετικότητα, ανταγωνιστικότητα, δολιότητα, σκοπιμότητα, παρασκήνιο, ίντριγκα, μυστικότητα, χειριστικότητα, επιβλητικότητα και εξουσιαστική διάθεση.
Ποια είναι η θετική εκδοχή αυτού του φεγγαριού;

Δεν μπορούμε σε καμία περίπτωση να παραβλέψουμε την θετική συμμετοχή του Δία από τον Τοξότη σε αυτή την Πανσέληνο, με τον σχηματισμό τριγώνου. Έτσι λοιπόν μπορούμε να πούμε ότι οι επίπονες και σκληρές δοκιμασίες που θα παρατηρηθούν αυτό το διάστημα, θα αποτελέσουν εντέλει ένα «σκαλοπάτι» αναγέννησης, μεταμόρφωσης, εξέλιξης …. Μέσα από δύσκολα γεγονότα λοιπόν, θα υπάρξουν διέξοδοι, αλλά και εκπρόσωποι του ζωδιακού που εντέλει θα καταφέρουν να βρεθούν κερδισμένοι ή αλλιώς «τυχεροί» μέσα από τις συγκυρίες που διαμορφώνονται τώρα γύρω τους!

Πώς να διαχειριστώ τις τάσεις αυτού του φεγγαριού;

Αποστασιοποιούμαι και απέχω από καταστάσεις αλλά και σχέσεις που αδειάζουν τα ψυχικά μου αποθέματα ή δοκιμάζουν τα όρια αντοχής μου.
Προφυλάσσω τον εαυτό μου και την ασφάλεια μου με κάθε τρόπο (προστατεύομαι από κλοπές κλειδώνοντας το σπίτι, προσέχοντας την τσάντα, ή και δίνοντας περισσότερη προσοχή στις οικονομικές δοσοληψίες μου)
Διαφυλάσσω μυστικά που δεν θέλω ή δεν πρέπει να αποκαλυφθούν
Αποφεύγω την εμπλοκή μου σε κουτσομπολιά
Διατηρώ επιφυλακτικότητα στις συναισθηματικές και οικονομικές επενδύσεις, αναγνωρίζοντας ότι κάποιες συμπεριφορές δεν είναι και τόσο αγνές.
Καταγράφω σε ένα ημερολόγιο τις αρνητικές μου σκέψεις / συναισθήματα για να μπορέσω να τα εντοπίσω και να τα διαχειριστώ. Βρίσκω δημιουργικές διεξόδους που θα με κάνουν να ξεφύγω από τις άσκοπες εμμονές που μόνο φθορά μπορούν να μου προκαλέσουν.
Δείχνω ανοχή στις επίπονες δοκιμασίες που προκύπτουν τώρα και αποδέχομαι ότι τίποτα δεν μένει άφθαρτο στο χρόνο όμως η ζωή είναι ένα συνεχές ταξίδι εξέλιξης.

πηγη mag.sigmalive.com

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ