Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑTα Αριστεία για την διοίκηση πόλης και μάνατζερ της χρονιάς, απονεμήθηκαν στον...

Tα Αριστεία για την διοίκηση πόλης και μάνατζερ της χρονιάς, απονεμήθηκαν στον Δημήτρη Καμπόσο

Το Βραβείο Excellence in City Management (Αριστείο για την διοίκηση της πόλης) και το City Manager of the Year (Manager της Χρονιάς) απονεμήθηκαν χθές το βράδυ, στον δήμαρχο Άργους-Μυκηνών, Δημήτρη Καμπόσο.

 

“Η απονομή ολοκληρώθηκε και τα σχόλια των διοργανωτών και των παρισταμένων για τον Δήμο Άργους-Μυκηνών είναι μόνο θετικά.Το βίντεο που προβλήθηκε προέβαλε τον Δήμο μας σε όλο τον κόσμο. Σας ευχαριστώ όλους γιατι χωρίς εσας δεν θα βρισκόμουν εδω!

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών εξωστρεφής, ισχυρός, δυναμικός προβάλλεται στις Κάννες. Ποιός να το φανταζόταν κάποτε πως θα φτάναμε να παρουσιάζουμε με περηφάνια στο εξωτερικό τον Δήμο μας. Νιώθω περήφανος & συγκινημένος”, ανέφερε σε ανάρτησή του ο κ.Καμπόσος.

 

Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός  Global Club of Leaders, έχει άμεση συνεργασία με τον ΟΗΕ κι επιβραβεύει ηγέτες οι οποίοι έχουν διακριθεί για το έργο τους και τις ικανότητες τους στην διοίκηση. Οι συνεργασίες με εξέχουσες προσωπικότητες όπως ο Τσαρλς Θόρντον (επιχειρηματίας  παγκοσμίου βεληνεκούς) κατατάσσουν τον Δημ.Καμπόσο σε έναν ισχυρό αυτοδιοικητικό με παγκόσμια πλέον φήμη. Τα ταξίδια του στη Νεα Γουινέα  και η επαφή με οικονομικούς παράγοντες της νησιωτικής χώρας της Ωκεανίας, αλλά και με τον ίδιο τον πρωθυπουργό Πίτερ Ο’ Νιλ άνοιξαν νέες προοπτικές για τον Δήμο Άργους-Μυκηνών. Είναι ο μοναδικός Έλληνας δήμαρχος που παίρνει βραβείο για τις διοικητικές του ικανότητες.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ