Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΞεκίνησαν οι πρόβες της παιδικής χορωδίας του «Καββαδία»

Ξεκίνησαν οι πρόβες της παιδικής χορωδίας του «Καββαδία»

Η Παιδική-Νεανική χορωδία του Προοδευτικού Συλλόγου Λυγουριού «Ο ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ» ξεκίνησε τις πρόβες της για τη φετινή χρονιά, την Παρασκευή 13 του μήνα.

 

Έχοντας ως εφόδιο αναμνήσεις και ωραίες στιγμές από την περσινή πορεία της, ύστερα από τις σημαντικές της εμφανίσεις, μέσω της παρουσίας στο “Φεστιβάλ Επιδαύρου” στην παράσταση “Ικέτιδες”, μια συμπαραγωγή του Εθνικού Θεάτρου και του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου, τη συμμετοχή σε φεστιβάλ χορωδιών, τις συνεργασίες με διακεκριμένους καλλιτέχνες και χορωδίες καθώς και τη συνεχή παρουσία στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας, φιλοδοξεί και φέτος να συνεχίσει την ίδια ανοδική πορεία.

 

«Πιστεύοντας ότι η τέχνη είναι ο δρόμος της ψυχής και ο πολιτισμός η ελπίδα του αύριο, η παιδική-νεανική χορωδία του Συλλόγου μας συνεχίζει το συναρπαστικό μελωδικό ταξίδι της και καλεί νέα μέλη να την πλαισιώσουν.

Ας δώσουμε την ευκαιρία στα παιδιά μας να γνωρίσουν αυτό το είδος της μουσικής, δουλεύοντας ομαδικά και πειθαρχημένα. Φιλοδοξούμε να αποκτήσουν μια εποικοδομητική εναλλακτική λύση για την αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου τους και να γίνουν οι ιδανικοί πρεσβευτές του τόπου μας, συμμετέχοντας σε συναυλίες και χορωδιακές συναντήσεις!

«Ο ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ» από την πλευρά του ως πολιτιστικός φορέας θα συνεχίσει να στηρίζει, βοηθώντας με όποιο τρόπο μπορεί στην υλοποίηση των στόχων, προσφέροντας την απαραίτητη υλικοτεχνική και καλλιτεχνική υποδομή, ώστε η παιδική-νεανική χορωδία να συνεχίσει να λειτουργεί ως πυρήνας δημιουργίας και πολιτισμού του τόπου μας.

Οι ακροάσεις για νέα μέλη της χορωδίας θα γίνονται κάθε Παρασκευή στις 17:00-18:00, στο πνευματικό κέντρο Αγίου Βασιλείου, στο Λυγουριό. Σας περιμένουμε με χαρά και ανυπομονησία για να τραγουδήσουμε!

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον διευθυντή της χορωδίας Γιάννη Νικολόπουλο (6944988096).

Ευχόμαστε υγεία και πρόοδο στους μαθητές», αναφέρεται στην ανακοίνωση-πρόσκληση του Δ.Σ. του συλλόγου.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ