Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΤ.Χρόνης: «Μην βγάζετε βαριά αντικείμενα ανεξέλεγκτα στους δρόμους!»

Τ.Χρόνης: «Μην βγάζετε βαριά αντικείμενα ανεξέλεγκτα στους δρόμους!»

Aντιμέτωπες με μια σειρά προβλήματα βρίσκονται οι νεοεγκατεστημένες δημοτικές Αρχές, όπως αυτό των απορριμμάτων, την απόρριψή τους από τους πολίτες και την δυνατότητα αποκομιδής τους από τις υπηρεσίες των δήμων.

 

Σχετική είναι η σημερινή ανάρτηση του δημάρχου Επιδαύρου, Τάσου Χρόνη, με την νοοτροπία ορισμένων κατοίκων να μην συμμορφώνονται με τις οδηγίες και τον Κανονισμό Καθαριότητας. Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά, ενώ την μια μέρα μαζεύθηκαν βαριά αντικείμενα που ήταν καιρό στους δρόμους, την επομένη κιόλας κάποιοι έβγαλαν νέα αντκείμενα και μάλιστα δίπλα στους κάδους.

Ζητά δε, όσους έχουν τέτοια αντικείμενα, να συνεννοούνται με τον δήμο.

Η ανάρτησή του:

«Προσπαθούμε σιγά σιγά να λύσουμε τα καθημερινά προβλήματα. Δεν τα κάνουμε όλα καλά. Σας ακούμε και σίγουρα θα βελτιωθούμε.

Η προσπάθεια όλων μας, όμως , αντιδημάρχων, τοπικών συμβούλων και όλων των εργαζομένων δεν θέλουμε να πέφτει στο κενό. Βοηθήστε μας να φτιάξουμε τον τόπο μας.
Π.χ. μαζέψαμε όσα βαριά αντικείμενα υπήρχαν από καιρό έξω. Και από σήμερα κάποιοι συμπολίτες μας ξανά έβγαλαν αντικείμενα που δεν παίρνουν τα απορριμματοφόρα.

Υπάρχει κανονισμός καθαριότητας και πρέπει να λειτουργεί. Σύντομα στην νέα διαδικτυακή πύλη του δήμου μας θα αναρτηθούν όλα.

Μέχρι τότε κάντε σας παρακαλώ το πιο απλό! Ένα τηλέφωνο στον δήμο μας και δηλώστε ότι έχετε ογκώδη. Μην τα βγάζετε δίπλα στους κάδους ή όπου αλλού νομίζετε!
Ευχαριστούμε πολύ!»

 

Με προηγούμενη ανακοίνωσή του, δε, στις 7 Σεπτεμβρίου, ενημέρωνε τους δημότες και κατοίκους της Επιδαύρου ότι έως Τρίτη, δεν θα περάσει η ανακύκλωση λόγω σοβαρής βλάβης. «Παρακαλουμε όσο μπορείτε να μην πετάτε στους μπλε κάδους ανακυκλώσιμα.
Ευχαριστούμε!», το μήνυμα.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ