Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΣειρά συναντήσεων σήμερα για τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παν.Νίκα

Σειρά συναντήσεων σήμερα για τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παν.Νίκα

Συνάντηση τους χωρικούς αντιπεριφερειάρχες, με τους οποίους έγινε ανταλλαγή απόψεων για θέματα που πρέπει να αντιμετωπισθούν άμεσα, είχε σήμερα ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγ.Νίκας, στο γραφείο του στην Τρίπολη.

 

Συζητήθηκαν θέματα όπως:

-μεταφορά των μαθητών,

-καθαρισμός ρεμάτων,

-υπερωρίες και παρουσία προσωπικού, στέγαση υπηρεσιών,

-προϋπολογισμός Περιφερειακών Ενοτήτων κά.

 

Επίσης, πραγματοποίησε συναντήσεις με πολίτες και φορείς και είχε συνεργασία με τους Διευθυντές των Υπηρεσιών της έδρας της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

 

Ακόμη, ο κ.Νίκας είχε συνάντηση με το Σύλλογο Εκπαιδευτών Οδηγών Αρκαδίας, με αντικείμενο την υποστήριξη του έργου τους με τη μείωση του αριθμού των υπαλλήλων που μετέχουν στις επιτροπές κρίσεως, όπως άλλωστε επιτρέπεται από τη νομοθεσία, ώστε να επιταχυνθεί η διαδικασία των εξετάσεων.

 

*Την Παρασκευή πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του Δημάρχου ΄Αργους – Μυκηνών, Δημήτρη Καμπόσου, όπου ο νέος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κατά το χαιρετισμό του, του ευχήθηκε καλή και δημιουργική θητεία και του υποσχέθηκε ότι ως περιφερειάρχης θα είναι πάντοτε αρωγός και συμπαραστάτης στο έργο των δημάρχων. «Τα προβλήματα είναι πολλά και κοινά και όλοι μαζί μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικότερα!», τονίζει με κάθε ευκαιρία ο Π.Νίκας.

*Την Κυριακή πήγε να συγχαρεί τον κ.Νίκα, για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, πρ. Νομάρχης Αρκαδίας.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ