Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΟι δύο προτεραιότητες του Γιάννη Μαλτέζου στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας

Οι δύο προτεραιότητες του Γιάννη Μαλτέζου στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας

Ξεκίνημα σήμερα Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου 2019 για τον αντιπεριφερειάρχη κ. Γιάννη Μαλτέζο στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας.

 

Το ΒΙΝΤΕΟ:

Συγκέλεσε σύσκεψη με τους διευθυντές των γραφείων της Υπηρεσίας και ασχολήθηκαν με τις προτεραιότητες της Υπηρεσίας , αλλά και τις εκκρεμότητες που υπάρχουν και που επιβάλλεται να προχωρήσουν προς επίλυση.

Ο κ. Μαλτέζος, αναφέρθηκε μιλώντας προς τα ΜΜΕ, στα δύο θέματα που επείγουν να προχωρήσουν προς ολοκλήρωση. Το πρώτο είναι οι συμφωνίες με το ΚΤΕΛ και τους όποιους ιδιώτες για να δρομολογηθούν τα οχήματα και να χαραχθούν οι γραμμές ώστε όλα τα παιδά της Αργολίδας να βρίσκονται έγκαιρα στα σχολεία τους. Γίνεται μια προσπάθεια να μην ταλαιπωρηθούν ούτε τα παιδιά, αλλά ούτε και οι γονείς τους. Όπως είπε ο κ. Μαλτέζος, η κυβέρνηση με νομοθετική ρύθμιση για προσωρινούς μειοδότες, έλυσε προβλήματα που υφίστανταν μέχρι σήμερα, έτσι το πρόγραμμα μεταφοράς φαίνεται ότι θα λειτουργήσει απρόσκοπτα.

Το δεύτερο θέμα, το οποίο ανέφερε ο κ. αντιπεριφερειάρχης, είναι εκείνο του καθαρισμού των ρεμάτων για να αποφευχθούν τώρα με την έναρξη των βροχοπτώσεων τα όποια προβλήματα με πλημμύρες και επακόλουθες καταστροφές σε περιουσίες ή ο κίνδυνος για ανθρώπινες ζωές.

Ακούστε στο βίντεο αυτής της ανάρτησης τι ακριβώς είπε στη δήλωση του ο κ. Μαλτέζος.

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ