Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΛευκή Νύκτα στις 2 Σεπτεμβρίου στο Άργος

Λευκή Νύκτα στις 2 Σεπτεμβρίου στο Άργος

Ο Εμπορικός Σύλλογος Άργους για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνει “ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ”. Την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου, με συνδιοργανωτές τον Δήμο Άργους -Μυκηνών και το Επιμελητήριο Αργολίδας.

Η πόλη του Άργους φοράει τα καλά της και ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον κόσμο που θα ψωνίσει στα καταστήματά της κερδίζοντας από τις μεγαλύτερες εκπτώσεις της χρονιάς.

“Ψωνίζω-Κερδίζω-Διασκεδάζω” είναι το σύνθημα.

Θα είναι μια Δευτέρα αλλιώτικη από τις άλλες. Μουσικές και διασκέδαση σε όλη την πόλη. Μεγάλες προσφορές στα καταστήματα όντας στην εκπνοή των εκπτώσεων. Ψωνίζοντας από τα καταστήματα με την αφίσα αυτή παίρνετε δωρεάν λαχνούς και μπαίνετε στην κλήρωση για μεγάλα δώρα

Ώρες καταστημάτων: Απο 7μμ.

Γιατί … ψωνίζουμε διασκεδάζοντας και κερδίζουμε ψωνίζοντας!!!!

Στις 21:00 στη πλατεία Ηφαίστου, η σχολή χορού Bailando διανύει τον 5ο χρόνο λειτουργίας της και όλοι οι δάσκαλοι της σχολής σας περιμένουν γεμάτοι ενέργεια να σας κάνουν να περάσετε όμορφα και δημιουργικά απογεύματα.

Με τμήματα από 3,5 έτων και με καινούργιο τμήμα golden για μεγαλύτερες ηλικίες σας υπενθυμίζουμε ότι ο χορός είναι διασκέδαση είναι τρόπος έκφρασης είναι στάση ζωής αλλά πάνω απ’ όλα, ο χορός είναι για ΟΛΟΥΣ. Με τμήματα αγωνιστικά κάθε ηλικίας, αλλά και τμήματα επαγγελματικά που παρέχουν δυνατότητα απόκτησης πτυχίου IDTA διεθνώς αναγνωρισμένο από 55 χώρες παγκοσμίως.

Πριν από 10 χρόνια, έξι φίλοι με κοινή αγάπη για την Gypsy Jazz μουσική συναντήθηκαν. Έτσι δημιουργήθηκαν οι Gadjo Dilo , το συγκρότημα που κατάφερε μέσα από τις διασκευές του , να συστήσει ουσιαστικά την Manouche μουσική στο ευρύ κοινό!

10 χρόνια αργότερα … Σε κάθε σταθμό της μουσικής βόλτας τους θα ακούσουμε και κομμάτια από το τρίτο τους album , που αναμένεται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2019 και το οποίο θα αποτελείται κυρίως από πρωτότυπες συνθέσεις του συγκροτήματος

Είσοδος ελεύθερη. Πλατεία Αγίου Πέτρου. Ωρα έναρξης : 22:30 μ.μ.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ