Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΣυνέντευξη απο τον Π.Νίκα στην Τρίπολη για θέματα της Περιφέρειας

Συνέντευξη απο τον Π.Νίκα στην Τρίπολη για θέματα της Περιφέρειας

Σήμερα Τετάρτη 28.08 και ώρα 13.00, ο νέος περιφερειάρχης Πελοποννήσου θα δώσει συνέντευξη Τύπου, στο παλαιό Δημαρχείο Τρίπολης (Εθ. Αντιστάσεως 53) για θέματα της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

 

Επίσης, αύριο Πέμπτη 29.08, ο κ.Νίκας έχει προγραμματισμένες συναντήσεις με τον υπουργό Υποδομών & Μεταφορών κ. Κωνσταντίνο Καραμανλή για θέματα υποδομών της Πελοποννήσου και στη συνέχεια με τον Υπουργό Εθνικής Αμύνης κ. Νικόλαο Παναγιωτόπουλο για θέματα στέγασης των Περιφερειακών Υπηρεσιών στους νομούς Αργολίδας, Αρκαδίας και Κορινθίας.

Να σημειώσουμε πως ο περιφερειάρχης, το προηγούμενο Σάββατο βρέθηκε σε Μεσσήνη, Πύλο και στη Μεγαλόπολη. Πιο συγκεκριμένα:
Το Σάββατο παραβρέθηκε στην ορκωμοσία του νέου Δημάρχου Μεσσήνης κ. Γιώργου
Αθανασόπουλου και την Κυριακή στην ορκωμοσία του νέου Δημάρχου Πύλου-Νέστορος κ.
Παναγιώτη Καρβέλα, όπου στο χαιρετισμό του, τόνισε πόσο σημαντική είναι η συνεργασία και ο αλληλοσεβασμός!” Έχουμε όλοι δύσκολο έργο μπροστά μας και υποσχέθηκα ότι θα είμαι δίπλα τους, για το καλό της Μεσσηνίας και της Πελοποννήσου”, τόνισε ο κ.Νίκας.

Επίσης, επισκέφθηκε την Τοπική Κοινότητα Τουρκολέκα του Δήμου Μεγαλόπολης, με την ευκαιρία των εορταστικών εκδηλώσεων προς τιμήν του Νικηταρά, τις οποίες τίμησε με την παρουσία του και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ