Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΚαι φέτος το Εργαστήρι Παραμυθιού στο Λύκειο Ελληνίδων Άργους

Και φέτος το Εργαστήρι Παραμυθιού στο Λύκειο Ελληνίδων Άργους

Το Εργαστήρι Παραμυθιού του Λυκείου Ελληνίδων Άργους, μετά την εξαιρετική επιτυχία που σημείωσε την πρώτη χρονιά, συνεχίζεται και φέτος!

 

Η δραστήρια και πάντα χαμογελαστή Μαρία Μπαρμπουλέτου μαζί με τους μικρούς φίλους του Λυκείου, μας χάρισαν αξέχαστες στιγμές χαράς μα και συγκίνησης μέσα από την παιδική δημιουργικότητα ανεμελιά και αγνότητα!

“Το Εργαστήρι Παραμυθιού του Λυκείου, σκοπό έχει να μυήσει τα παιδιά στον κόσμο του παραμυθιού με όλα τα εκπαιδευτικά και ψυχολογικά οφέλη που αυτό συνεπάγεται. Ανάπτυξη της δημιουργικότητας και της φαντασίας, κοινωνικοποίηση, καλλιέργεια της εξωστρέφειας και της αξίας της συλλογικότητας μέσω ομαδικών δράσεων, εξωτερίκευση συναισθημάτων και των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών κάθε παιδιού που το καθιστούν μοναδικό, είναι μερικοί από τους λόγους για να συμμετέχετε κι εσείς στο δικό μας Εργαστήρι Παραμυθιού.

Για μια χρονιά γεμάτη δράση και εμπειρίες, ακολουθήστε μας! Σας περιμένουμε!”, αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση-πρόσκληση του Λυκείου.

Το Εργαστήρι Παραμυθιού απευθύνεται σε παιδιά από 3 ετών
Για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω facebook, e- mail: [email protected] και στο τηλέφωνο 27510- 68788 από 2/9, καθημερινά 6:30-8:30, εκτός Σαββάτου και Κυριακής.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ