Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑπολογισμός της ΕΣΛΑ στην Έκθεση Βιβλίου Ναυπλίου 2019

Απολογισμός της ΕΣΛΑ στην Έκθεση Βιβλίου Ναυπλίου 2019

Η Ενωση Συγγραφέων και Λογοτεχνών Αργολίδας ενημερώνει τα μέλη του και τους φίλους του, ότι σήμερα Κυριακή 25 Αυγούστου ολοκληρώνεται η παρουσία της στην Εκθεση Βιβλίου 2019, του Ναυπλίου.

 

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: Η έκθεση τελειώνει μαζί με τις ευχές μας για μια καλύτερη επανάληψη το 2020. Το ΔΣ της ΕΣΛΑ απευθύνει θερμές ευχαριστίες στην Οργανωτική Επιτροπή του ΠΟΕΒ για την ευγενική παραχώρηση του περιπτέρου, στο Δήμο Ναυπλιέων και τον ΔΟΠΠΑΤ για την στήριξη που μας παρέχουν όλα αυτά τα χρόνια.

Απευθύνει επίσης θερμές ευχαριστίες σε όλα τα μέλη, τις φίλες και τους φίλους που στήριξαν τη λειτουργία του περιπτέρου μας και την γενικότερη παρουσία της ΕΣΛΑ στη διοργάνωση.

Τέλος, ευχαριστεί την κ.Νίκη Μαρίνη για την στήριξη της λειτουργίας του περιπτέρου, κάτι που επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο έχοντας δημιουργήσει μια σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ μας.

Με τη συμμετοχή μας στην έκθεση και γενικότερα με τις δράσεις μας το 2019, προσπαθήσαμε να αναδείξουμε τον πλούτο και τον δυναμισμό των δημιουργών της Αργολίδας στα Γράμματα και τις Τέχνες. Θα συνεχίσουμε να το κάνουμε περισσότερο οργανωμένα και συστηματικά επιμένοντας στις βασικές αρχές που πρέπει να διέπουν μια ένωση δημιουργών του πολιτισμού, τον σεβασμό της προσωπικότητας, την ελευθερία της έκφρασης, την ευγένεια, την αλληλεγγύη και την έμπρακτη στήριξη στο έργο των δημιουργών.

Σας ενημερώνουμε με την ευκαιρία αυτή, για τα παρακάτω:

1.Την Κυριακή 25/8, απο τις 23:00 και μετά κάθε συγγραφέας μπορεί να παραλαμβάνει τις εκδόσεις του απο το περίπτερο της ΕΣΛΑ.

2.Τέλος Σεπτεμβρίου-αρχές Οκτωβρίου θα ανακοινωθεί η έναρξη των διαδικασιών για το νεο Δ.Σ. της ΕΣΛΑ και θα θέλαμε ήδη να τονίσουμε πως η συμμετοχή όλων είναι ενθαρρυντική των προσπάθειών μας και απαραίτητη.

Καλή και δημιουργική συνέχεια σε όλους”.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ