Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑ"Η σωστή διατροφή ενός αθλητή" στο KIVERI ATHLETICS 2019

“Η σωστή διατροφή ενός αθλητή” στο KIVERI ATHLETICS 2019

Χρήσιμες συμβουλές για τη σωστή διατροφή του αθλητή έδωσε χθες σε παιδιά και γονείς ο διαιτολόγος – διατροφολόγος κ. Γιάννης Ηλίας, στο πλαίσιο του τουρνουά KIVERI ATHLETICS 2019, που διοργανώνει ο ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ, με υπεύθυνο τον Γιάννη Καρκαλάτο.

 

Όπως τόνισε ο κ. Ηλίας “η άσκηση και ο αθλητισμός στα παιδιά και τους εφήβους απαιτούν την κατάλληλη διατροφή, ώστε να ρυθμίζεται σωστά τόσο το σωματικό τους βάρος όσο και η απόδοση τους στην αθλητική δραστηριότητα”.

Τα παιδιά είχαν και πολλές απορίες τις οποίες απάντησε ο διαιτολόγος ενώ στο τέλος μοιράστηκε σε όλους ένα πολύ καλαίσθητο φυλλάδιο με τον τίτλο “Εat like a pro – H σωστή διατροφή ενός αθλητή” που επιμελήθηκε ο κ.Ηλίας για λογαριασμό του ΕΡΜΗ ΚΙΒΕΡΙΟΥ.

 

Οι επόμενες δράσεις είναι:
17/8/2019 20:00 «Αντιμετωπίζω τον σεισμό» Ελληνική Ομάδα Διάσωσης (Ε.Ο.Δ.) Παράρτημα Αργολίδας (Κώστας Τσιώρος & Γιώργος Σταυρόπουλος Εκπαιδευτές Ε.Ο.Δ.)

20/8/2019 20:30 «Λέω ΟΧΙ σε κάπνισμα και αλκοόλ» 1η Τοπική Μονάδα Υγείας (ΤΟΜΥ) Άργους (Βάσω Γιαννακοπούλου Κοινωνική Λειτουργός, Βίκυ Στεφανοπούλου Επισκέπτρια Υγείας)

21/8/2019 20:00 «Γίνε ο coach του εαυτού σου» (Ελισάβετ Γεωργίου Ψυχολόγος-Career Coach).

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ